Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
luna500rr:
Btw, ja sam svoj filter platio 2kn i drzi 3 god, serijski mi je bio ostecen te je cim sam kupio skuter, prvo vlazilo pa kapilo pa proljevalo gorivo :hello:
Zanima me kako ste vi rjesili vakuum ventile, ja sam stavio jedan s tomos motora za natapanje, nekako bezveze jer mi je pocelo na donju pipu izbacivati gorivo...
Novi vakuum ventil za skuter ima kupit u IM al dodje 80kn, neznam dali bi ga uzeo ili napravio bolju pipu, jer je vakuum koliko-toliko sigurniji za zastitu od kradje goriva naspram pipe :hello:
x-plorer:
--- Citat: luna500rr - 25 Ožujak, 2010, 22:54:25 ---Btw, ja sam svoj filter platio 2kn i drzi 3 god, serijski mi je bio ostecen te je cim sam kupio skuter, prvo vlazilo pa kapilo pa proljevalo gorivo :hello:
Zanima me kako ste vi rjesili vakuum ventile, ja sam stavio jedan s tomos motora za natapanje, nekako bezveze jer mi je pocelo na donju pipu izbacivati gorivo...
Novi vakuum ventil za skuter ima kupit u IM al dodje 80kn, neznam dali bi ga uzeo ili napravio bolju pipu, jer je vakuum koliko-toliko sigurniji za zastitu od kradje goriva naspram pipe :hello:
--- Kraj citata ---
hmmmm...stvarno neznam nikad osobno nisam ima problema stim...pa probaj prominit filter goriva a sta se tice vakuma stvarno neznam a da ti nije do karba...
luna500rr:
ma dosta o meni, pricamo malo o betmenu :toothy12:
sretno u projektu kolega, bacit cemo jedan race i vecu kolicinu pica kad dodjes u Imotski :hello:
x-plorer:
--- Citat: luna500rr - 25 Ožujak, 2010, 23:18:18 ---ma dosta o meni, pricamo malo o betmenu :toothy12:
sretno u projektu kolega, bacit cemo jedan race i vecu kolicinu pica kad dodjes u Imotski :hello:
--- Kraj citata ---
heheh naravno ja bi radje ovo drugo sta si nabroja...prika cim dodje spuh dolazim gore...
x-plorer:
dali itko zna sta bi moga napravit sda ovim ventilvarom od malossia sta sam ga busio na 16 mm da li ikako postoji mogucnost da nekako sjedne ima li itko ikakvih ideja...jbt zao mije da ga bacim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju