Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
robert:
--- Citat: x-plorer - 02 Ožujak, 2010, 20:22:17 ---sta se tice radilice gledo sam za cpi al vidit cu sada sa jednim clanom on ce mi poslat staru radilcu od lune...ako mi ona bude pasat onda trebam gledat pod sach...tako da ce radilica sacekat dok to ne provjerim...vario za sada ostaje kako je al htio bi polini al to sve moram provjerit kad saznam tocno na cemu sam sa radilcom....
edit eto to je taj clan heheheh
--- Kraj citata ---
nije točno, obećao sam pogledati dali je još imam pa onda ćemo dalje. :laughing11:
--- Citat: luna500rr - 02 Ožujak, 2010, 20:25:49 ---Mislio sam da je taj spor s radilicom rjesen...
Kako znamo radilica s minarellija ide na lunu (uz druge lezajeve) te je bolja zbog dostupnosti djelova te tanje bolcne i osovine radilice na koju nasjeda variomat(tanja bolcna-mogucnost za bolji start), ali trebao bi i pripazit dali mu pase i magnet, jer bi mozda trebao namotaje i magnet mjenjat jer po robijevoj prici nepase sa svakog kineza magnet na minarelli ni obrnuto...
--- Kraj citata ---
struja sa lune ne paše na radilicu od aeroxa.
x-plorer:
--- Citat: luna500rr - 02 Ožujak, 2010, 20:25:49 ---Mislio sam da je taj spor s radilicom rjesen...
Kako znamo radilica s minarellija ide na lunu (uz druge lezajeve) te je bolja zbog dostupnosti djelova te tanje bolcne i osovine radilice na koju nasjeda variomat(tanja bolcna-mogucnost za bolji start), ali trebao bi i pripazit dali mu pase i magnet, jer bi mozda trebao namotaje i magnet mjenjat jer po robijevoj prici nepase sa svakog kineza magnet na minarelli ni obrnuto...
--- Kraj citata ---
[/b]
ja isto mislim da nepase jer da pase onda bi bilo lako narucit dijelove...kad gledas po shopovima nema uvik istih dijelova...tako da stvarno treba pazit a vidit ce mo...ako robi nadje radilicu polemika ce bit razrjesena...pogotovo jer je u mene cudomix od skuta...
evo ispricavam se radi pogrenog navoda hehehe
x-plorer:
ljudi zanima me dali je itko stavljao na svoga kinez a polini vario s 9 rolica i dali pase sa minareli na kopiju mina....
Drnda:
--- Citat: x-plorer - 07 Ožujak, 2010, 22:23:05 ---ljudi zanima me dali je itko stavljao na svoga kinez a polini vario s 9 rolica i dali pase sa minareli na kopiju mina....
--- Kraj citata ---
prvo utvrdi koja je radilica.. tek onda postavljaj daljna pitanja.. jer to prvo trebas znat
x-plorer:
pa dobro sve to stoji al mene zanima dali je itko pokusavao i da li netko posjeduje taj vario...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju