Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (45/114) > >>

x-plorer:
evo danas se malo radilo priprema sam skut za nove djelove tako kad stignu da odma mogu pocet sa sastvaljanjem...odustao sam od prijasnjih ideja stavljanja druge masine odlucio sam radit ovu pa kud puklo puklo...ugl u nradjubu ide stage 6 pro replica,stage6 sport pro AC,bgm radilica,te dellorto balck 19 mm..i to bi bilo to za sada ...evo malo slika ogoljenog kineza hehehe...

luna500rr:
Jesi li uzimao radilicu za minarelli ili za cpi, koji ces varomat koristiti?
Inace sretno :hello:

robert:
nije još nikakvu uzeo jer sam ga ja zaustvio. prije kupovine mora biti siguran da sve sa cpi paše i da je bolcna ista.
a još nije ni 100% jasno jeli mašina 100% identična ovoj sa lune.

x-plorer:
sta se tice radilice gledo sam za cpi al vidit cu sada sa jednim clanom on ce mi poslat staru radilcu od lune...ako mi ona bude pasat onda trebam gledat pod sach...tako da ce radilica sacekat dok to ne provjerim...vario za sada ostaje kako je al htio bi  polini al to sve moram provjerit kad saznam tocno na cemu sam sa radilcom....

edit eto to je taj clan heheheh

luna500rr:
Mislio sam da je taj spor s radilicom rjesen...
Kako znamo radilica s minarellija ide na lunu (uz druge lezajeve) te je bolja zbog dostupnosti djelova te tanje bolcne i osovine radilice na koju nasjeda variomat(tanja bolcna-mogucnost za bolji start), ali trebao bi i pripazit dali mu pase i magnet, jer bi mozda trebao namotaje i magnet mjenjat jer po robijevoj prici nepase sa svakog kineza magnet na minarelli ni obrnuto...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju