Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
luna500rr:
--- Citat: Ivan_drifter - 23 Prosinac, 2009, 10:01:17 ---ili neka kupi mallosi e5 i ona ima na poklopcu za zasarafiti i manje muke a gljivica i pol........ona ima na sebi za saraf isamo zasarfi još na dekl mali komad lima i gotovo i na saraf od dekla.........
--- Kraj citata ---
Ili nek stavi gljivu ko ja stoji na karbu, podbacio nosace masine i nesmeta plastikama :laughing7:
giannelli:
--- Citat: Giz - 22 Prosinac, 2009, 23:34:07 ---Nema tunera bez vezica. To je tak jasno. A ni dobrog prometala bez barem paketa vezica. :toothy12:
--- Kraj citata ---
meni vezice drze prednju desnu plastiku :glasses9:
@robert, ja sam bio e13 stavio pod sic, s tim da sam izbusio kadu 3-4mm siri promjer nego fleksibilna cijev ta, i jeka se stvarala, ne znam sad jel se vanka culo dosta glasnije, al u voznji onak cujes x2 kako susti i dreci iz masine. al eto vidi sam.
x-plorer:
ugl to je odavno rjeseno....danas sam stavlja podnicu i sad je situacije skroz drugacija...vezica je jos tu al se ne vidi tako da je extra...i za sada bi to bilo to...moram nesto rjesit novce oko masine pa onda propasavanje pa opet sve ispocetka.....
Ivan_drifter:
sto se tice masine od roxa pase ti masina u saraf samo sto bi morao struju mozda dekove jebati i hladnjak povariti nosace ako imas di .....
x-plorer:
pa da sta se tice hladnjaka on mi stane samo trebam napravit nosace jedno ce bit zajebancije oko cijevi....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju