Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
Giz:
--- Citat: giannelli - 22 Prosinac, 2009, 18:08:41 ---bit ce dosta bucnije onda. :S
vidi vezice. :toothy12:
--- Kraj citata ---
Nema tunera bez vezica. To je tak jasno. A ni dobrog prometala bez barem paketa vezica. :toothy12:
x-plorer:
a nisam ima kako pricvrstit pa sam stavio tu vezicu sutra cu pokusat s onim sta mi je robi reka...btw znam da je rzno vidit ovu vezicu al jbg parola snadji se heheh
Giz:
Poanta je da je moj skut prepun vezica.
Ružne su... slažem se... Ali se tako prokleto praktične, pri ruci su uvijek i lako je nešto s njima smisliti iako si to zacrtam kao privremeno koje postane trajno. :toothy12: :toothy12:
x-plorer:
--- Citat: Giz - 22 Prosinac, 2009, 23:56:20 ---Poanta je da je moj skut prepun vezica.
Ružne su... slažem se... Ali se tako prokleto praktične, pri ruci su uvijek i lako je nešto s njima smisliti iako si to zacrtam kao privremeno koje postane trajno. :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
apsolutno se slazem stvarno su prakticne i posluze kao i trajno a i privremeno rjesenje...ja ih uvik imam u za se....nikad neznas hehehe
Ivan_drifter:
--- Citat: robert - 22 Prosinac, 2009, 19:42:38 ---1. izmjeriš si vanjski promjer dosjeda gljive
2. nabaviš si recimo 30cm metalne trake 1mm debele i 10mm široke
3. savineš tu traku u krug po promjeru dosjeda koji želiš pričvrstiti
4. jedan kraj trake savineš tako da ima dovoljno mjesta za šeraf
5. drugi kraj ostaviš malo duži i izbušiš rupu kroz koju taj cjeli cirkus šerafiš na šeraf od dekla koji je na tvom skuteru odmah ispod gljive
--- Kraj citata ---
ili neka kupi mallosi e5 i ona ima na poklopcu za zasarafiti i manje muke a gljivica i pol........ona ima na sebi za saraf isamo zasarfi još na dekl mali komad lima i gotovo i na saraf od dekla.........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju