Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner - Tuzla 2 :)
gokiSP:
gume su dobra kad se ugriju
Rossi:
--- Citat: Antares - 22 Listopad, 2009, 02:27:54 ---Najs najs, samo stavljaj slike.
Inače kad čitam ovo sve fino fancy zvuči, ali onda na kraju gume haha "serijala"
--- Kraj citata ---
kako goki rece gume su dobre kad se ugriju :) vozio sam i Dunlop na runneru i savu mc 28 obicnu i gore su od pirelli serijski dosta ....ma ni upola kao pirelli ....naravno da ih ima u paru i da ima dimenzija uzeo bi ja nesto tipa bridgestone ili metzeler ...ali posto nema u paru necu....Znam da sam sa pirelli gumama zalijego u krivinama do samog ruba i kad su bila vec na 10k km i da nisu izbacivale nista...vec na 15k km je zadnja pocela da izbacuje ....a izdrzale su ukupno oko 30 k km....i da pirelli kad ih zagrijes i vozi se malo agresivnije 20 minuta ili vise ...kad stanes i predjes prstom preko gume ostane ti crno kao da se boja skida tj ostane ti sloj gume...i odma znas da su gume dobre ,da se lijepe za cestu...frend je na roxu ima bridgstone isto tako...poslije pola sata predji prstom ostane ti sloj gume...ali gume drze koda su zalijepljene za cestu :)
Rossi:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Listopad, 2009, 01:31:42 ---
To ti nece biti dobro na tom setupu. Trebat ces tvrdje federe - vjerojatno plave
--- Kraj citata ---
a bio sam copy setup prosli pa sam samo prepravio neke stvari a ovo sam zaboravio......imam cijeli set doma federa tako da nije problem :) ali thx za info makar da znam koje da stavim odma pa da cu ih stimat ,zatezat i slicno :)
Rossi:
eh da dok sam se sjetio...idu i lezaji radilice na zamjenu i semerinzi i nazad u getribi lezaj ide na zamjenu kao i lezaj tocka i semering ...lezaj u deklu...idu novi seleni nosaca masine .....vjerovatno cu mjenjat i semeringe na viljusci prednjoj i tako...
giannelli:
ljepo, jesi narucio na kraju sp2? slazem i ja sad apriliu na novo, jaci setup, zamjena lezaja, pumpe, amotizer, seleni generalka, cijela zima je tu. :D samo treba para i neka bolja garaza i bez beda.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju