Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner - Tuzla 2 :)
Rossi:
--- Citat: gianelli - 22 Listopad, 2009, 13:20:05 ---ljepo, jesi narucio na kraju sp2? slazem i ja sad apriliu na novo, jaci setup, zamjena lezaja, pumpe, amotizer, seleni generalka, cijela zima je tu. :D samo treba para i neka bolja garaza i bez beda.
--- Kraj citata ---
a nema mi ko eto nabavit SP2.....koga god sam pito sa foruma od ovih sto narucuje niko nemoze nabavit ...jer ima ga jedino na Scooter attacku a npr slowrider koji narucuje ne moze narucivat metrakit i to nego par nekih priozvodjaca...
Lazo:
imaš hac-a :laughing7: dobar setup, ali i košta :icon_thumright:
Rossi:
Eh evo danas stigli djelovi i ja evo presretan :) jedino mi nazalost nije doso TPR jer ga na sipu nisu imali na stanju a nemaju ni metrakit sp2 tamo uopste...pa nisama htio nista uzimat dok ne nabave TPR ....tako da ce on nekad da dodje poslije nove godine....za to vrijeme cu uradit sitne poslove tipa ofarbat plastike i sredit...lijepo zamjenit lezaje u bloku ..zamjenit lezaje u getribi ,deklu i zadnjem tocku i tako .....uglavnom evo sta je doslo :) znaci na motoru je vec delta,torque,multivar 2000,s6 hpc i naravno sport 70 ,yasuni r ali to se skida i ide komplet ovaj setup ..samo ostaje prenos isti i radilica....naravno zamjena remena ,rolnica,oprugica,centralne opruge...evo slikica i spiska :)
Yasuni C16 Carbon
Dellorto 21 malossi pakovanje
S6 Vforce 3 Tassinari usis
Priubnica malossi 45*
S6 Double Layer gljiva
PM Boost Bootle
Malossi Primar 21% ili 14/39
Malossi Kevlar
Ngk Br10EG
Malossi Rs24 Amortizer
SSP Oversize 280mm disk
MaXoVaC:
fino fino....sto ne narucis TPR od nekog iz bosne??
gdje ide onaj prsli setup?
R@kija:
FUJ FUJ kako je dobro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju