Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner - Tuzla 2 :)
Rossi:
Eh ovako ...vrijeme sezone je proslo i doslo je vrijeme da se radi novi projekat ....ovaj put ce da bude vise slika dosta vise i clipova ...ne kao prije ....to obecavam :) znaci polako se vec skupljaju,narucuju djelovi,i skupljaju pare za jos djelova ...u planu je sljedece.....
Setup :
-Yasuni C16 Black
-Metrakit Sp2 ili TPR jer nisam nikog naso da mi nabavi Sp2 jer ne narucuje niko sa SA a tamo ga jedino ima...
-Dellorto PHBG 21 BS
-Stage 6 Vforce
-Malossi Priubnica 45
-Stage 6 double layer gljiva
-Stage 6 HPC + c4 skf i corteco semerinzi ,usput zamjenit i vodenu novu stavit
-Malossi Multivar 2000 + rolne cemo da otkrijemo koje odgovaraju
-Malossi Delta Clutch + crveni federi u najmeksem polozaju a mhr utezi postavljeni na najtezi polozaj + ljubicasti centralni ili plavi +torsion controller
-Malossi Mhr Wingbell
-Malossi Primar Duzi 21% ili 22% neznam ni sam koliko dodje duzi
-Malossi Torque Drive
-Malossi Kevlar
-Ngk Kabel i Lulica +NGK iridum svjecica
-Izbacit uljnu pumpu iz upotrebe
Eh od planova je jos i ovo ....skinut sve do rame ..uzet ocisti ramu od masnoce i ostalo sranja ....blokove uzet i pjeskarit i plastificirat ako budu znali to ovi ovdje kod nas ...ako ne onda uzet samo ih malo ismirglat finim smirglom i ofarbat i prec bezbojnim....onda sto se tice blokova morat cu kanale malo sredit radi kita...usput uzet ispolirat unutra jos sto se da....naravno ocistit ih ...
Od Stylina je planirano sljedece :
-farbanje u narandzasto crnu ali kawasaki naradnzasta perla ce sad da ide..znaci org boja ...dosad je bila kao zamjenska
-Plastificiranje felgi
-napravit undertail od prednje maske od Aeroxa i lijepo to sredit sve...
Od djelova za poboljsanje sigurnosti i voznih osobina:
-novi amortizer ide gore
-ide prednji SSp oversize disk
-zadnji Stage 6 disk
-kocione celjusti brembo + ferodo plocice
-Nove pirelli evo 21 i 22 gume
Eto uglavnom to sam planiro ....cim bude se pocelo radit i prikupi djelova polako ce slike da prate projekat i sve lijepo da se napisi sta se radi i to je to :))
MaXoVaC:
fino fino.....do kad mislis to zavrsiti....
ko ti dostavlja dijelove u bosnu posto sam i ja iz bosne.... :hello:
Rossi:
--- Citat: MaXoVaC - 22 Listopad, 2009, 00:39:39 ---fino fino.....do kad mislis to zavrsiti....
ko ti dostavlja dijelove u bosnu posto sam i ja iz bosne.... :hello:
--- Kraj citata ---
a jbg ne zuri mi se nigdje..imam cijelu zimu da radim ...polako cu sve ...posto cu radit sebi runnera i u isto vrijeme i drugu cu radit runnera ...tako da nacu da zurim....sto se tice djelova ....ili mi uzme rodjak nesto u njemackoj tako sam prosli put(jednom i nikad vise ,jer koda sma trazio da da zivot za mene a ne da mi ponese taj paket jedan iz njemacke) ali ovaj put zato idem preko ekipe sa foruma ,tacnije idem preko GokiaSp...ali posto on samo sa sipa uzima..morat cu i preko slowridera uzet nesto sa Scooter attacka.....uglavnom ako ti sta treba slobodno se njima obrati ,momci su extra...dogovoris se busem ti posalju paket kad dodje nije frka ...uglavnom svaka pohvala :D
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 22 Listopad, 2009, 00:36:25 ----Malossi Delta Clutch + crveni federi u najmeksem polozaju a mhr utezi postavljeni na najtezi polozaj
--- Kraj citata ---
To ti nece biti dobro na tom setupu. Trebat ces tvrdje federe - vjerojatno plave
Antares:
Najs najs, samo stavljaj slike.
Inače kad čitam ovo sve fino fancy zvuči, ali onda na kraju gume haha "serijala"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju