Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner - Tuzla 2 :)
pixa.93:
Biti će to sve odlično... koliko te koštao onaj malossijev amortizer?
Rossi:
--- Citat: pixa.93 - 13 Ožujak, 2010, 10:40:22 ---Biti će to sve odlično... koliko te koštao onaj malossijev amortizer?
--- Kraj citata ---
hmm ja mislim da je oko 800 kn tako nesto..ne sjecam se tacno..uzeo polovan od duje...
doritos:
sve super zgleda i djeluje, i ja stalno uzimam od ivana_sp i decko je kralj kakvog nema :icon_thumright:
samo napred i sloti da traje i gassss :icon_biggrin:
Rossi:
--- Citat: doritos - 13 Ožujak, 2010, 12:14:56 ---sve super zgleda i djeluje, i ja stalno uzimam od ivana_sp i decko je kralj kakvog nema :icon_thumright:
samo napred i sloti da traje i gassss :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
danas evo vec pocinu radovi :D odo ubacit lezaje u blok ...semeringe ...slozit prenos :D ha ja :D
vx:
nesviđa mi se što nisi očistio motor prije nego si počeo rastavljati /slikavati.... bar ja to nebi mogao gledati tako prljavo :dontknow:
uglavnom sviđa mi se runner (odabit boja) samo ja ga nebi kitio naljepnicama malossi, nego nekim prikladnijim i one ručke volana probaj nabaviti od vx/vxr-a ili beverlija , jer ove ti izgledaju pomalo djetinjasto
kako je lipo vidit ovoliko dijelova na okupu :icon_biggrin:
šteta što ti onaj disk nije pasao, ja sam sad nabavio 250mm + mekše pločice + pletena crijeva +dobre gume =motor perverzno koči
za početak bi ti preporučio neke bolje čeljusti, pa onda sve ostalo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju