Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner - Tuzla 2 :)
Rossi:
Eh ovako..nakon dugo vremena nastavlja se sa radom ...cekalo se da se skupe pare za neke jos djelove i tako....danas evo mi ivan_sp javio da su tigli i zadnji djelovi koji su mi trebali tj tpr i shift kajla i prije toga par dana su stigle dizne,opruge centralne ,casica za karb i tako ....Danas se evo odlucio da pocnem polako da to sve rastavljam i cistim od masnoca i prljavstina...jer toliko je sve masno i prljavo da je to nemoguce.....zahvaljujem frendovima(clan foruma Amock i jos jedan) na pomoci u ovom dosadnom poslu tj skidanju i rastavljanju plastika i ostalog hehe...evo par slika sta se danas radilo :
Zadnji Pogled prije rastavljanja :)
Pocetak radova:
Izgled Malossi sporta sa 5000 km ...stvarno je kao nov ...malo samo bilo na klipu crnog a na glavi nista....cilindar bez i najmanjeg risa ili slicno...ovo na klipu crno je izgleda dok je bio u fazi stimanja pa nije bas smjesa valjala a i koristio sam jacu mjesavinu tih prvih 1000km pa se nakupilo...
Kupio se poliester set i kit da mogu pravit undertail...
zipst:
imas volje :icon_biggrin: samo tako naprid :icon_thumright:
Rossi:
--- Citat: zipst - 20 Veljača, 2010, 17:07:34 ---imas volje :icon_biggrin: samo tako naprid :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
skupljo sam je par mjeseci :D i danas mi je bilo mrsko ali puklo me nesto i eto pocelo je ...sad necu izac iz radionice jedno mjesec dana :D
Rossi:
Evo danas se malo radilo ....skinuta getriba..skinuti lezaji svi ..semerinzi ...seleni....da se zamjeni..kupljeni danas lezaji poklopca getribe i zadnjeg kotaca kao i semering...jos samo da nadjem semering poklopca getribe i selene za blok i za amortizer .....evo slike od danas:
Sutra ce se raidt ova druga gilera sa zadnje slike,imas svasta nesto uradit.. ...A sto se tice moje masine..sutra ocistit lijepo blokove ..ocistit ramu....odnijt blok da se farba ...postavit ove lezaje sto imam i primar,sekundar,i cekat da mi od ivana sp dodju djelovi tj da posalje busem ...i ako budem imo srece da mi nadje selene i onaj semering pa sve posalje..onda na red dolazi slaganje masine...rad malo oko plastika i tako ...uglavnom bice slike svaki dan kad se radi :) do sutra pozz:)
Rossi:
Evo danas stigli i ostali djelovi :D dugo dugo cekani ...najveci je proble bio za semeringe i selene ...zahaljujuci clanovima ivan_sp i ami tradu sve nabavljeno...zahvaljujem....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju