Eh ovako ...vrijeme sezone je proslo i doslo je vrijeme da se radi novi projekat ....ovaj put ce da bude vise slika dosta vise i clipova ...ne kao prije ....to obecavam
znaci polako se vec skupljaju,narucuju djelovi,i skupljaju pare za jos djelova ...u planu je sljedece.....
Setup :
-Yasuni C16 Black
-Metrakit Sp2 ili TPR jer nisam nikog naso da mi nabavi Sp2 jer ne narucuje niko sa SA a tamo ga jedino ima...
-Dellorto PHBG 21 BS
-Stage 6 Vforce
-Malossi Priubnica 45
-Stage 6 double layer gljiva
-Stage 6 HPC + c4 skf i corteco semerinzi ,usput zamjenit i vodenu novu stavit
-Malossi Multivar 2000 + rolne cemo da otkrijemo koje odgovaraju
-Malossi Delta Clutch + crveni federi u najmeksem polozaju a mhr utezi postavljeni na najtezi polozaj + ljubicasti centralni ili plavi +torsion controller
-Malossi Mhr Wingbell
-Malossi Primar Duzi 21% ili 22% neznam ni sam koliko dodje duzi
-Malossi Torque Drive
-Malossi Kevlar
-Ngk Kabel i Lulica +NGK iridum svjecica
-Izbacit uljnu pumpu iz upotrebe
Eh od planova je jos i ovo ....skinut sve do rame ..uzet ocisti ramu od masnoce i ostalo sranja ....blokove uzet i pjeskarit i plastificirat ako budu znali to ovi ovdje kod nas ...ako ne onda uzet samo ih malo ismirglat finim smirglom i ofarbat i prec bezbojnim....onda sto se tice blokova morat cu kanale malo sredit radi kita...usput uzet ispolirat unutra jos sto se da....naravno ocistit ih ...
Od Stylina je planirano sljedece :
-farbanje u narandzasto crnu ali kawasaki naradnzasta perla ce sad da ide..znaci org boja ...dosad je bila kao zamjenska
-Plastificiranje felgi
-napravit undertail od prednje maske od Aeroxa i lijepo to sredit sve...
Od djelova za poboljsanje sigurnosti i voznih osobina:
-novi amortizer ide gore
-ide prednji SSp oversize disk
-zadnji Stage 6 disk
-kocione celjusti brembo + ferodo plocice
-Nove pirelli evo 21 i 22 gume
Eto uglavnom to sam planiro ....cim bude se pocelo radit i prikupi djelova polako ce slike da prate projekat i sve lijepo da se napisi sta se radi i to je to
)