Ja na svom runneru sam imal slabi start kad sam skinuo blokadu s auspuha (prije blokade s auspuha bio je skinuti prsten na variu). isto tak, kaj je bil hladan, start mu je bil odličan, čak je i krajnja bila veča, ali krajnju sam riješil jednostavno... nije za vjerovati ali sam samo skinuo onu gumu kaj spriječava (valjda) da nejdu kamenčići u deklo kaj ima ispod na deklu kod zadnjeg kotača. Za blokadu s frge ti nemogu reci kak mi se ponašao motor kad sam je skinuo i stavio diznu 64, jer sam je skidao kad sam stavljao i multivar (ali nisam stavio centralni kaj sam dobio u paketu s multivarom jer nisam imal ključ 34). sad fakat mogu reći da motor radi bez greške (nadam se da bude još bolje kad i centralni zamjenim). Nema više da se vuće na startu, a i krajnja je veća za kojih 15 km/h. Top speed 97 km/h, kreče negdje sa 5500 rpm, nabere okretaje do 9000 u sekundi, jedino mi se čini da kad ubrzava, da je u brzini malo tromi, ali mislim da je to zbog centralnog. Ako hočeš probati kak to sve skupa radi, meni nije problem da se dogovorimo na pijači u vž-u pa da vidiš kak to sve funkcionira.