Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: teretana  (Posjeta: 12910 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline MONDO BOBO

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Beverly 200
  • MojSetup: a u billa
Odg: teretana
« Odgovori #80 : 20 Listopad, 2009, 14:18:37 »

te spravice sta mire BMI (body mass index) u tijelu su vise manje tocne jer rade na principu pustanja elektriciteta... mast usporava protok struje i tako imas povrat o postotku masti...

ekstenzivno znaci jako dugo s malim intenzitetom... dakle povecanje levela na orbitreku, traci je vec upitno po ucinkovitosti.. sad ti nemogu napamet rec jel bas tebi to pase posto neznam apsolutno nista o tvojim funkcionalnim sposobnostima… al generalno gledajuci nebi tribalo bit dobro.
 .....
uzmimo recimo traku za primjer... ti trebas bit debelo ispod aerobno anaerobnog praga... (sta je svakom individualno i nemozemo ti ga rec priko foruma)...

trci doslovno rekreativni tempo 45 min ... znam da se tesko suzdrzat trcat pacji temo ... ali je neophodno za postizanje onog sta zelis...
naime ti trebas potrosit sve izvore energije u tijelu tako da se organizam prebaci na trosenje masti.
Stiskanjem tjela da trcis ko blesav ne postizes nista zbog toga sto se prebacujes na drugi metabolicki sustav ili si otisa u aerobnu intenzivnu zonu. (ako ti ovo i dalje nije jasno reci pa cu ti napisat skroz detaljno)

whey nemoj uzimat dok pokusavas skinit potkozno masno tkivo... a pocni pazit na prehranu... nemoj sad bolesno citat ove sheme jedi 200g ovog, jedi onog... jednostavno smanji unos hrane ili trenutni ako nije velik rascjepkaj na djelove tj. trudi se da jedes vise puta dnevno po malo a ne 2-3 puta  ko prase.

preporucia bi ti da odes na testiranje krvi i vidis na cemu si, te u nutricioniste da ti da program za prehranu. (iako nije neophodno ako smanjis unos kalorija)..

svaka krvna grupa drugacije reagira na odredjene prehrambene grupe.

misicnu masu ces odrzat pa cak i unaprijedit (izdefinirat se) razvojem repetitivne snage jer je ona odlicna za hipertrofiju misica…

tokom 2 sata nakon treninga organizam ti trosi masti pojacano u oporavku (vise nego sta si potrosia pri trcanju od 45 min) ...... naravno pricamo nakon ekstenzivnog aerobnog treninga.

Posto treniras 6 puta tjedno …svaki drugi dan radi aerobni ekstenzivni trening, tj. radi 3 treninga trcanja i 3 treninga s utezima. Preporucia bi ti trcanje na traci umisto orbitreka :)… iako moze i orbitrek jer je i to monostrukturalna ciklicka aktivnost.

a ovo sta ti je neko reka da se posli treninga treba dobro nacipat... e sve sta napravis ponistis tom hranom i organizam ti uzima energiju za oporavak iz hrane umisto iz masti... a visak ode u mast :)

@ kiza... ajde da si i mene nasmija jedan put  :happy6:

Potpis; Ako smijem dodati da zbog puno treninga obicnom prehranom se neces bas uspit oporavit ma koliko ona bogata bila pokusaj sa sportskom prehranom tipa amino kiseline... (nije reklama za proizvod i nemoj se pripast jer su to obicni i cisti proteini u najjednostavnijem obliku) popijes njih uvecer- ujutro se probudis ko da si spava 3 dana... (sluze samo za odmor i malu izgradnju misica)... i zeljezo  pij jer zeljezo ti prenosi kisik u krvi tako da i to popravis..
DON'T JUST GET DRUNK
GET UGLY

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #81 : 20 Listopad, 2009, 17:13:35 »
a moze probat s L - karnitinom al ko zna sta je ispod etikete...

samo je skup dosta  ;D
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Antares

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Runner SP
« Odgovori #82 : 20 Listopad, 2009, 22:55:57 »
A jbga nemam love za toliko preparata, a i gledao bi na to malo kao bacanje novaca. Samo me zanimako kako da trening najbolje riješim, a ustvari sad mi se i čini logično da je bolje odvojit aeorobni trening od teretane.
Koliko je najbolje da aerobni trening traje (dakle sa nekih 60-75% snage pretpostavljam?)? Nakon toga ne unositi hranu 2h jel?

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
« Odgovori #83 : 20 Listopad, 2009, 23:47:34 »
ako racunamo hod ko 0% onda ces za ovaj trening ces trcat s nekih 30-40% snage, kontinuirano (bez prestanka) 45 min ... i da bez hrane 2 sata nakon, pusti tjelo da se oporavlja iz vlastitih izvora..

preparati nisu nuzni, to je i dosta komercijalizirano... kod vecine psiholosko djelovanje  :toothy11:

masti se trose uz prisustvo kisika, i moras stvarno trcat lagano.
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Antares

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #84 : 21 Listopad, 2009, 00:30:03 »
A jel to koliko se znojim ima ikakve veze sa micanjem masnog tkiva? S obzirom da na takvom tempu teško da ću se znojit.

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #85 : 21 Listopad, 2009, 11:15:12 »
znojenje nije pokazatelj gubljenja masnog tkiva :), a i individualno je...

ja recimo plesen u disku i izadjen van ko da me neko u more bacia  :toothy11:...

zaboravia san ti rec ako ti 45 min ne predstavlja nikakav problem, slobodno produzi i na sat vremena isti tempo ... samo gazi  :icon_thumright:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Antares

• forumski skuteraš
« Odgovori #86 : 21 Listopad, 2009, 11:55:24 »
zaboravia san ti rec ako ti 45 min ne predstavlja nikakav problem, slobodno produzi i na sat vremena isti tempo ... samo gazi  :icon_thumright:

Pa ne predstavlja mi nikakav problem što se tiče izdržljivosti. Zato sam i pitao koliko dugo bi bilo najoptimalnije?
Jedini problem je dosada što doma na biciklu nekako i ubijem gledajući neke serije, poker il šta već stavim.
Inače jel sobni bicikl puno lošiji od orbitreka (samo noge)? Nema trake u teretani, pa sam mislio da neidem u teretanu radit aerobni već da doma vozim sobni.
« Zadnja izmjena: 21 Listopad, 2009, 11:59:51 Antares »

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #87 : 21 Listopad, 2009, 22:00:28 »
ako pedalas produzi jos malo... je dosadno al cijena izgleda jbg...

ma nije isto a isto je.. kako bi ti reka... obe aktivnosti su monostrukturalne ciklicke.... samo peglaj :)

ako mozes kombiniraj jedno i drugo... ja bi tako sebi... :)

SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Antares

• forumski skuteraš
« Odgovori #88 : 22 Listopad, 2009, 01:07:22 »
ok, hvala