Na skuteru su mijenjani lezajevi i semerinzi radilice te vodena pumpa. Upalio je iz prve i probna voznja je bila odlicna,vuce,trga,grebe u najmanju ruku. Nakon provjere svjecice (nakon probe) zaboravljena je lulica svjecice i skuter je verglao i naravno nije htjeo upalit. Lulica je vracena na svjecicu i skuter od tad trokira i nejde preko 60 km/h. Molim pomoc od nekog ko se vec s time susreo jer probao sam sve moguce bez ikakvih rezultata. Nova svjecica,lulica,bobina (polovna),kabel,cdi (btw 1000kn je u ducanu novi
),namotaji su stavljeni drugi (ne novi) i potpuno isto reagira...pick-up daje dobar napon (2v ako se ne varam) i nije odmaknut od magneta niti u stranu...svjecica cesto bude mokra kao da ne izgori smjesa u cilindru. Probao sam slabiju mjesavinu,klip i cilindar (koji su potpuno novi) skidan zbog sumnje da ne vuce vodu na spoju tako da su sve brtve nove također...trokiranje je slicno kada na 50ccm ima previse benzina pa nemoze izgoriti. Pomozite molim lijepo jer cu se objesit
Nije mi problem provjeriti bilo koju stvar od navedenih ponovno, i svaki je komentar dobrodosao. Hvala