Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Trebam Auto - auto moto oglasnik  (Posjeta: 1238 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline B@rracuda

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner
  • MojSpuh: imam
Trebam Auto - auto moto oglasnik
« : 20 Listopad, 2009, 22:22:43 »
kolega i njegov frend pokrenuli on line auto moto oglasnik, pa da ne trkeljam previše evo jedan C/P gdje je on to bolje objasnio.
edit: ako sam krivo smjestio temu, molim Vas da ju prebacite na odgovarajuće mjesto. thx!
LP

c/p:

Eto dakle, ja i frend smo napravili novi auto moto oglasnik... Radi se aktivno još od početka godine, objedinjuje sve najmodernije tehnologije vezane za web programiranje i cilj nam je napraviti najbolji auto moto internet oglasnik na tržištu koji bi osigurao korisnicima maksimalnu funkcionalnost, informiranost i pouzdanost. Pošto je pri kraju možete početi predavati besplatne oglase za aute i djelove koje kupujete ili prodajete.

Neke od prednosti portala:
-Optimizacija za Google kako bi vaš oglas bio što vidljiviji i preko Google pretraživanja
-Klizni pretraživač sa kojim možete kriterije pretraživanja mjenjati dok gledate listu oglasa
-Pretraživanje po proizvođačima sa naslovnice
-Google maps podrška kako bi korisnik odmah vidio gdje se nalazi mjesto u kojem se nalazi predmet oglasa
-"+bookmark" funkcija za pojednostavljeno linkanje vaših oglasa na sajtove poput facebook-a
-Email i SMS informator koji vas obavještava kad netko preda oglas za vozilo koje vas zanima
-Za profesionalne prodavače/dealere funkcija private stranice sa poddomenom za privatne oglase i zaporkom zaštićeni pristup toj stranici od strane krajnjih korisnika, detaljna statistika, prikaz logotipa, itd.
-Maksimalna intuitivnost i jednostavnost korištenja portala i predaje oglasa
-Brzo pretraživanje i detaljno pretraživanje
-Pretraživač poslovnih (profi) oglašivača
-Vaučer (bon) sistem plaćanja (platiš 100 kn i onda ih pomalo koristiš za razne svrhe)

I jooooš puno puno toga, što ćete primjetiti u hodu!  :icon_thumright:

Plaćanje karticom će biti omogućeno najvjerovatnije u sljedećem tjednu.

Slobodno testirajte portal i javite vaša mišljenja i prijedloge!  ;D

Link: http://trebamauto.hr

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
Odg: Trebam Auto - auto moto oglasnik
« Odgovori #1 : 20 Listopad, 2009, 22:35:24 »
Dosta mi se nekako cini komplicirano....Ima samo par vrsta automobila...Probajte usporediti njuskalo i auti.hr i onda ubaciti pojedine jos stvari....Ali posto jos radite vjerujem da cete to napraviti bolje :headbang:

Offline B@rracuda

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner
  • MojSpuh: imam
Odg: Trebam Auto - auto moto oglasnik
« Odgovori #2 : 20 Listopad, 2009, 22:50:56 »
koliko ja znam (predpostavljam): nece biti  marki vozila za koje nije predan oglas (nitko ne ponudi DeLorean-a,znaci, nece ga biti na popisu)

sam proces predaje besplatnog oglasa nije tako kompliciran kako se cini, ide korak po korak i poprilicno je dobro objasnjeno. no, oglasnik je gore tek par dana tako da ce u daljnjem radu vjerojatno biti poboljsanja. :)