Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010

<< < (57/130) > >>

CoK:
sa svojih 210 ccm dosta je on zivahan  ;D

209:

--- Citat: 2TDottore - 12 Listopad, 2010, 09:37:42 ---znam da nisam u toku kad nis ni slazes pa ni ne zoves da vidim kai se dela.... :laughing7:

ugl...ovo sve kai sam reko sad u vezi tvog zipa je naravno zajebancija i nacuo sam da ti zip ima predispozicije da bi trebao ic jako ljepo al uzmi u obzir da ni prejako ne valja jer nad takvim motorom nemas kontrole osim na ravnici jer treba jako jako pazit na otvaranjima gasa na izlasku iz zavoja pogotovo jer je iza 10 cola i guma sama po sebi nemoze prenjet tolki moment i snagu na cestu nego se doslovno raspada...kad si vec spomenuo dancijevog zipa on je ajmo rec taman slozen da bi bio konkurentan uz mozda jos neke sitne modifikacije da bi se jos dobio koji kilometar na sat vise na ravnici...a to kako ga lux vozi to je stvarno sve iznenadilo i za veliku pohvalu je....

--- Kraj citata ---

Znaci zadnji pogon na autu od 450-500ks bez elektronike je zapravo k**ra* jer to nemres vozit !? hahhh....

Ajde reci sporiji sam i bit ce lakse nego sto izvlacis tako glupe zaključke.

p.s. - nista nije prejako ako imas dobar ovjes, gume i ono najvaznije ako ZNAŠ upravljati time sto vozis.

2TDottore:

--- Citat: 209 - 14 Listopad, 2010, 10:36:28 ---Znaci zadnji pogon na autu od 450-500ks bez elektronike je zapravo k**ra* jer to nemres vozit !? hahhh....

Ajde reci sporiji sam i bit ce lakse nego sto izvlacis tako glupe zaključke.

p.s. - nista nije prejako ako imas dobar ovjes, gume i ono najvaznije ako ZNAŠ upravljati time sto vozis.

--- Kraj citata ---

nakon ovog sta si sve naveo bas se pitam ko ima glupe zakljucke...drz se ti svojih teorija a ja cu prakse pa cemo vidjet ko je u pravu...

DevMichele:
evo jurca i dotore nadmase da cete slozit si motore do 30.10 kad cemo se opet svi okupit na marofu ...

2TDottore:
ja necu sigurno slozit zipa do 30.10. jer sam tek u postupku prikupljanja djelova a i nemam bas trenutno vremena provodit po cijene dane u radioni jer mi je poceo fax...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju