Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010

<< < (58/130) > >>

209:

--- Citat: 2TDottore - 14 Listopad, 2010, 10:43:50 ---nakon ovog sta si sve naveo bas se pitam ko ima glupe zakljucke...drz se ti svojih teorija a ja cu prakse pa cemo vidjet ko je u pravu...

--- Kraj citata ---

Tvoj zakljucak je: prejak motor = nevalja

Sve to valja samo moras znati upravljati njime. Jest da je teze ali neznaci da je nemoguce

2TDottore:

--- Citat: 209 - 14 Listopad, 2010, 11:19:03 ---Tvoj zakljucak je: prejak motor = nevalja

Sve to valja samo moras znati upravljati njime. Jest da je teze ali neznaci da je nemoguce

--- Kraj citata ---

gle da se razumijemo ja ne govorim o velikim motorima tipa r ili slicno ili autima jer to je skroz druga prica nego govorim konkretno o zipu koji sa zestoko naturpijanom 180 ili jacom masinom jednostavno nemoze ak ima iza 10 cola kotac i vrhunski ovjes i gumu prenjeti toliki moment i snagu na podlogu jer guma se doslovno pregrijava i raspada...na stazi di je jednolik asfalt to se jos kolko tolko i moze kontrolirat ali na nekoj cestovnoj utrci di ima brdo zakrpi i prasine po cesti to je nemoguce jer tolko bi trebao bit opterecen na doziranje gasa da nebi se mogo skoncentrirat na voznju...sto bi znacilo da treba slozit nesto optimalno...

J.U.R.C.A:
Ja mislim da je moj zip optimalan. Cak stovise pomalo i slab : )  hahhaha

J.U.R.C.A:

--- Citat: runner_sp180 - 14 Listopad, 2010, 10:17:30 ---
dulja getriba?  :icon_scratch: vjerojatno zrtvujes zivahnost skutera kako bi izgubio proklizivanje ili propinjanje u zavoju i kad kreces? samo nagadam..

--- Kraj citata ---
nije stvar proklizavanja ili propinjanja kad krecem( stvar je sto izbacuje sa 50 kmh ) : ).

necu nista izgubiti na zivahnosti!

209:

--- Citat: 2TDottore - 14 Listopad, 2010, 11:36:03 ---gle da se razumijemo ja ne govorim o velikim motorima tipa r ili slicno ili autima jer to je skroz druga prica nego govorim konkretno o zipu koji sa zestoko naturpijanom 180 ili jacom masinom jednostavno nemoze ak ima iza 10 cola kotac i vrhunski ovjes i gumu prenjeti toliki moment i snagu na podlogu jer guma se doslovno pregrijava i raspada...na stazi di je jednolik asfalt to se jos kolko tolko i moze kontrolirat ali na nekoj cestovnoj utrci di ima brdo zakrpi i prasine po cesti to je nemoguce jer tolko bi trebao bit opterecen na doziranje gasa da nebi se mogo skoncentrirat na voznju...sto bi znacilo da treba slozit nesto optimalno...

--- Kraj citata ---

Znaci nikada nisi gledao kako Gajs vozi po bjelovaru ( gdje su grabe, zakrpe, sjeno i slično ) kad je trka. Po tebi je on i njegov motor samo za Grobnik jer je tamo idealno ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju