Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010

<< < (56/130) > >>

J.U.R.C.A:

--- Citat: 2TDottore - 12 Listopad, 2010, 09:37:42 ---znam da nisam u toku kad nis ni slazes pa ni ne zoves da vidim kai se dela.... :laughing7:

ugl...ovo sve kai sam reko sad u vezi tvog zipa je naravno zajebancija i nacuo sam da ti zip ima predispozicije da bi trebao ic jako ljepo al uzmi u obzir da ni prejako ne valja jer nad takvim motorom nemas kontrole osim na ravnici jer treba jako jako pazit na otvaranjima gasa na izlasku iz zavoja pogotovo jer je iza 10 cola i guma sama po sebi nemoze prenjet tolki moment i snagu na cestu nego se doslovno raspada...kad si vec spomenuo dancijevog zipa on je ajmo rec taman slozen da bi bio konkurentan uz mozda jos neke sitne modifikacije da bi se jos dobio koji kilometar na sat vise na ravnici...a to kako ga lux vozi to je stvarno sve iznenadilo i za veliku pohvalu je....

--- Kraj citata ---

slazem slazem. Danas ce se zip nastelati do kraja!

Zato i postoji dulja getriba a vi svi ganjajte sa serijskom! (cak i to imam ) :)

CoK:
di se vi to ganjate, i jel bi se to moglo doci pogledati?  :toothy10:

2TDottore:

--- Citat: J.U.R.C.A - 12 Listopad, 2010, 10:12:58 ---slazem slazem. Danas ce se zip nastelati do kraja!

Zato i postoji dulja getriba a vi svi ganjajte sa serijskom! (cak i to imam ) :)

--- Kraj citata ---

o fino fino...jbg posto ja nemam vise skuter za treniranje dok ne slozim BB mogo bi mi posudit svog zipa za nedjelju za marof da bacimo jedan pravi test....nabacimo samo na tvoj moje plastike amortizere i slikove i gasss...  :laughing7:

J.U.R.C.A:
Vidit cu kak cu biti financijski spreman.. slickove bi mogo posuditi.. onda ne trebam gume (dakle treba mi 200 kuna) za stazu i 200 za gorivo pa bi i mogli baciti trening...

runner_sp180:

--- Citat: J.U.R.C.A - 12 Listopad, 2010, 10:12:58 ---slazem slazem. Danas ce se zip nastelati do kraja!

--- Kraj citata ---

dulja getriba?  :icon_scratch: vjerojatno zrtvujes zivahnost skutera kako bi izgubio proklizivanje ili propinjanje u zavoju i kad kreces? samo nagadam..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju