Evo prvo cu vam ispricati pricu a onda ako tko moze ja bi a molio da mi pomogne da pronadem tko je vlasnik tog vozila.
Veceras sam otiso s curom dir malo u autu, do jedne sume i tako znate vec kako to ide
Otisao sam dosta duboko u sumu putom i tako malo bio tamo s curom nekih pola sata...
I taman kad smo odlucili ici kuci, upalim svjetlo u autu i cujem neko jako bucno suskanje blizu auta... userem se i kazem j#bote nesto suska i ugasim svjetlo..
kad ono...
COVJEK U CRNOME CJELI BJEZI OD AUTA... SPUSTEN ONAKO U CROUCHU KAO U IGRICAMA DAKLE JAKO NISKO I TRCI ...
TAMNO PLAVA JAKNA S KAPULJACOM, KOJA NIJE BILA NA GLAVI I TRAPERICE..
i bjezi on ...
ja sav u soku gledam curu blijedo i wtf se dogada ono?? u ovoliko sati usred neke sume izvan grada u picki materinoj...
Palim auto i jurim za njim... na brzinu (jos gol onako xDDDD ahahah)
i faca se sakriva u sumu i bjezi... kad ono nekih 100 metara ispred crveni mercedes zadarskih registarskih oznaka, a u njemu zena (plavusa) sama sjedi...
muskarca nema..
ja stanem i promatram auto... sa dugim svjetlima i vidim samo zena unutra..
i kazem valjda je taj tip vani u sumi i skriva se negdje.. ja produzim dalje i vracam se nakon 5 minuta, vidis on u autu i odlazi, ja za njim i pratim ga skroz do zadra... i po zadru..
lik je skuzio da sam ga pratio i poceo je blicat zadnjim stop svjetlima, a prepoznao sam ga i to je bio on 100 posto u tom automobilu..
sada mene zanima koji k**ra* je on u ovo doba vani u sumi radio blizu moga auta, da bi na kraju poceo bjezati i skrivati se???
ako mi tko moze pomoci nek mi se javi na pm da mu dam registarske oznake pa da sanzma nekako barem tko je to... uglavnom covjek u 30. godinama, vozi mercedesa iz 1990.. onaj hercegovacki model