Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner VXR 278, FXR 180
gokiSP:
Ja osobno na 4t ne volim da se bezveze vrti, i da kreće na 5 iljada :toothy12: Zato sam stavio teže rolice, dugi centralni i mekane federe kvačila. Motor isto čupa i vrti se, ali ne bezveze. To je sa 15.5 u multivaru, već sa 14 u multivaru mi se prevrtava.
marko209vx:
--- Citat: gokiSP - 01 Kolovoz, 2010, 20:36:49 ---Ja osobno na 4t ne volim da se bezveze vrti, i da kreće na 5 iljada :toothy12: Zato sam stavio teže rolice, dugi centralni i mekane federe kvačila. Motor isto čupa i vrti se, ali ne bezveze. To je sa 15.5 u multivaru, već sa 14 u multivaru mi se prevrtava.
--- Kraj citata ---
a to je stvar kako ko voli, ja volim da mi od nule dize okretaje i cupa...12.5 multivar, crveni federi pa neka se dere :D
gokiSP:
Pa meni isto od nule čupa, čim daš gas on ide. Bez ikakve rupe :dontknow: Ja da stavim 12.5 bio bi u blokadi :toothy12:
ancoo:
Meni se skuter uopce ne vrti bezveze ja san uz multivar dobija 14 i 15g valjcice
A kako iman torq stavija san 14g samin sekundaron san produzija getribu a di je jos primar Goki kako san vec napisa znas li koje je to opterecenje za kvacilo koliko mu triba snage i okretaja da sila pokrene, da stavin 15.5g ne da skuter nebi krenija nego ima bi osjecaj da san stisnija kocnicu i dajen gas.
Svako ima svoje principe i price ti imas jedno ja iman sasvin drugo sve na skuteru mozemo ovako jedan drugoga uvjeravati na neodredeno :notworthy: Ako te put nanese magistralon vidit ces drauga kuca na ulazu u selo stani provaj skuter i reci ces da li valja ili nevalja tek onda svaki komentar priman ovako mislin da nema smisla
gokiSP:
Ma ne, krivo si shvatio. Ovo o 15.5 rolicama sam pisao za svoga vxra. Nisam ništa rekao za tvoj skuter, jer nisam imao nešto takvo pa bi bilo glupo da pišem o štelanju :icon_biggrin: Rekoh kakav sam ja setup imao, samo za usporedbu, htio sam reći kako meni ide odlično sa 15.5, a ekipa se vozi na 12.5.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju