Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner VXR 278, FXR 180
devil_ma-yela:
jel kubler vozi? :icon_biggrin:
kakvi su dojmovi nakon dužeg vremena?
Jump33r:
--- Citat: ancoo - 26 Srpanj, 2010, 20:19:17 ---Zabija san se u auto :toothy9: cirkus gledan kurve kako se nasetavaju i pljas :laughing9: sutra je vec sve složeno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A kakvu pricu slozi... :toothy12: :toothy12:
ancoo:
A sto da ti recen kad je tako i bilo prolazin pokraj INE isprid mene Toyota RI table vozin cca 50-60km/h i gledan na ininu benzinsku postaju i k**ra* peder iz RI je cak i da zmigavac i poceja kociti da ce na INU s kontra strane a sto vridi kad san ja gleda sastrane zabuljeno :o i pljas... steta cca 1000eura :confused5:
Čekan da mi vrate skuter nazad iz Policije pa ce biti opet slaganje...max 5 miseci moze biti kod njih prosla su 3 :(
Nova rama vec neko vrime ceka, vilice F36 i Malossi (galfer disk250mm), Stage6 4 klipa klista, novo Hebo odnosno Galfer pleteni lajtung, PM tuning karbonski blatobran...i jos neke kemije... i mislin da cu tu zakljuciti
CoK:
de prodaj to sve u pm, kostalo te dosad i previse
jedino ako ne nabavljas djelove ko oni iz F&F ::)
ancoo:
Nabavljan sve sa SIP-a priko efz-a kojem san i zahvalan sto mi napravi uslugu i odradi posa max. korektno samo pohvale ima covik je :notworthy:
Zatuka san stvarno love i love u skutere ali nije mi za ni kn nije mi se gust ni voziti koliko mi je gust slagati i zajebavati se po garazi...
Svako od nas ima neki kriz neko kocka, neko zapije, neko u auto zatuce, u motor ja u skuter... bilo bi njabolje da san lovu prokurva po Ceskoj :toothy12: ah te prostitutke
Extra gust mi je kad uden u garazu upalin svitlo i vidin ga... reka san sebi ostavit cu ga neka stoji vrime za prodaju nikad nece doci... lipo ce biti ako za 20 godina uden u garazu upalin svitlo i vidin ga kako skuplja prasinu :laughing7: psihijatrija neki ce reci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju