Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner VXR 278, FXR 180
malaguti:
--- Citat: ancoo - 30 Srpanj, 2010, 21:06:31 --- ima san 34 nesvida mi se kad ga ocepin pa po sela probudin ::)
--- Kraj citata ---
istina,ja imam malossi/delorto 34+DNA gljiva,opako glasno se cuje ali meni se svida :laughing9:
ancoo:
Prirubnica nije problem malo se poigrati sa aluminijon. Dogovorit ce mo se to bi samo prova ali ove zime vruce je kome se da ista raditi
Delta se trosi u picku materinu ako ovako nastavi necu napraviti 10tkm s njon sve mi se cini da cu vratiti seriski primar veliko je opterecenje na samom kvacilu na 45 km/h mi odvaja iskljuciva prijenos
marko209vx:
--- Citat: ancoo - 01 Kolovoz, 2010, 13:16:54 ---Prirubnica nije problem malo se poigrati sa aluminijon. Dogovorit ce mo se to bi samo prova ali ove zime vruce je kome se da ista raditi
Delta se trosi u picku materinu ako ovako nastavi necu napraviti 10tkm s njon sve mi se cini da cu vratiti seriski primar veliko je opterecenje na samom kvacilu na 45 km/h mi odvaja iskljuciva prijenos
--- Kraj citata ---
na 45?
isti problem sam ja imao na 209, ali sam ja na serijsko kvacilo stavio suste od sp-a...jedno par milja km i kvacilo je bilo skureno..
gokiSP:
To je i meni radio, onda sam stavio 15.5 u multivar, bijeli dugi i bijele federe kvačila na sp kvačilo. Odvaja na 1/15 gasa. :toothy12:
ancoo:
Oces mi reci duza getriba i tezi valjcici
Primar je jebena igracka sto se tice federa na kvacilu isto je iman li ja na seriskom kvacilu debele federe ili iman federe za Deltu na delti jer iako su tanji dodatno ih natezes ja san do sad ima 14grama i vratitcu opet na staro jer je cirkus
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju