Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Anketa

Dali stavljate desnu ruku na srce kad slušate himnu i stojite mirno na javnom mijestu?

Uvijek
15 (41.7%)
Ponekad
11 (30.6%)
Nikad
10 (27.8%)

Ukupno Glasova: 36

Autor Tema: Ruka na srcu za vrijeme Himne  (Posjeta: 5825 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline DvdAerox

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
Odg: Ruka na srcu za vrijeme Himne
« Odgovori #20 : 18 Listopad, 2009, 18:09:46 »
Heh, jeste culi kad onu: oce nas koji jesi na nebesima, ostani tamo gdje jesi!!! lol to nam je jednom bio reko profesor filozofije, lik je bio luuuuud  :toothy12:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #21 : 18 Listopad, 2009, 18:20:07 »
Heh, jeste culi kad onu: oce nas koji jesi na nebesima, ostani tamo gdje jesi!!! lol to nam je jednom bio reko profesor filozofije, lik je bio luuuuud  :toothy12:

:drunken_smilie:

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #22 : 18 Listopad, 2009, 19:17:47 »

;D

Kaj se svadbe tice....
Bio sam nedavno frendu na svadbi...
Nema himne, nema crkve, nema torte, nema seljackih (karakterna osobina) obicaja, nema niti jedna domaca pjesma...
A ekipa? Pa, umjetnici, glazbenici, intelektualci - od reda uspjesni i cijenjeni ljudi.... A svi bivsi alternativci - sto punkeri sto post punk ekipa (tu i tamo koji metalac). I svi su samo zbog karijera promijenili izgled, ali i dalje su oni isti, pravi ljudi.
Dogadjaj je bio u jednom zakupljenom ekskluzivnom restoranu.

I najbolje od svega - bilo je mozda 30 ljudi, ali probranih. 90% rodbine nije bilo pozvano.

j#bote, da se sutra zenim, takvu svadbu bi htio...
« Zadnja izmjena: 18 Listopad, 2009, 19:19:57 3alfa3 »

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #23 : 18 Listopad, 2009, 19:37:47 »
;D

Kaj se svadbe tice....
Nema himne, nema crkve, nema torte, nema seljackih (karakterna osobina) obicaja, nema niti jedna domaca pjesma...
A ekipa? Pa, umjetnici, glazbenici, intelektualci - od reda uspjesni i cijenjeni ljudi.... A svi bivsi alternativci - sto punkeri sto post punk ekipa (tu i tamo koji metalac). I svi su samo zbog karijera promijenili izgled, ali i dalje su oni isti, pravi ljudi.

I najbolje od svega - bilo je mozda 30 ljudi, ali probranih. 90% rodbine nije bilo pozvano.

@ alfa što kažeš na svatove u birtiji i let3 kao svirače? Isto probrana dobrostojeća ekipa.

Nema svadbe bez 300 ljudi  :toothy9: Kod nas u Slavoniji su svatovi poprimili megalomanske proporcije, ako su svatovi onda je to minimalno 250 ljudi a da negovorim da ima primjera i po 400.

Što se tiče himne, nedržim ruku na srcu jer se nesmatram dovoljno ozbiljnim al stojim uzdignute glave jer se nemam koga stidjeti :D Ali mi je žalosno kad recimo ženske stavljaju ruku na srce a najžalosnije kad ljudi plješću poslije sviranja himne...

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #24 : 18 Listopad, 2009, 19:40:04 »
@ alfa što kažeš na svatove u birtiji i let3 kao svirače? Isto probrana dobrostojeća ekipa.

To je to

Nema svadbe bez 300 ljudi  :toothy9: Kod nas u Slavoniji su svatovi poprimili megalomanske proporcije, ako su svatovi onda je to minimalno 250 ljudi a da negovorim da ima primjera i po 400.

To mi je (uz kolonu koja trubi) zapravo zabava za debile bez ukusa i zeljnih zderanja i napijanja. Nisam taj tip

Što se tiče himne, nedržim ruku na srcu jer se nesmatram dovoljno ozbiljnim al stojim uzdignute glave jer se nemam koga stidjeti :D Ali mi je žalosno kad recimo ženske stavljaju ruku na srce a najžalosnije kad ljudi plješću poslije sviranja himne...

Potpis, pogotovo za pljeskanje. Ucili me jos u doba Juge da se na himnu ne pljesce

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #25 : 18 Listopad, 2009, 19:54:25 »
;D

Kaj se svadbe tice....

slazem se s ovim...osobno znam dosta ljudi koji su bili i jos su pankeri, rokeri i sl. ali sad kad ga vidis na cesti nebis ni posumnjao da ima recimo to tako takva nacela..i makar sam ko mladi recimo "mrzio" takvu vrstu muzike..danas kaad sam malo zeliji vidim da bas ti ljudi koji vole tu vrstu muzike znaju bit puno normalniji od vecine "normalnih" ljudi..ja osobno ne slusam tu vrst muzike, slusam sve sta mi pase i nemam neku odredenu vrstu muzike koju prakticiram..ugl. pase mi pjesma ako su dobri rijeci i ako budi neke odjecaje u meni bez obzira bio to rok, metal ili neka domaca...sto se tice svadbe isto se slazem..isto bi kad se budem zenio htio bi svadbu sa odabranim ljudima s kojima si super i smatram da uz takvo drustvo bez obzira na prigodu imas najbolju atmosferu a to je preduvijet za dobru zabavu.. ;D a one svadbe od parsto ljudi su mi totalno odbojne jer od tih parsto ljudi napravi se 20 grupa i te grupice se druze i piju i na kraju svi zavrse pijani ko stoka i nema mi to nekog prevelikog smisla... :toothy11: a sto se tice himne..mlad sam i nisam bio bas puno puta na nekim prigodama di je svirala himna ali recimo kad je svirala drzao sam ruku na srcu..

jebiga malo sam popio pa sam se raspisao i vise neznam ni sta sam napisao  :toothy12:

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #26 : 18 Listopad, 2009, 19:57:11 »
ja bi volio da mi je sva rodbina i dami letovci goli sviraju aaaaaaaaa ni jedna slika nebi mogla ovjekovjecit njihove reakcije hahahahahaha  :icon_biggrin:

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #27 : 18 Listopad, 2009, 20:02:48 »
slazem se s ovim...osobno znam dosta ljudi koji su bili i jos su pankeri, rokeri i sl. ali sad kad ga vidis na cesti nebis ni posumnjao da ima recimo to tako takva nacela..i makar sam ko mladi recimo "mrzio" takvu vrstu muzike..danas kaad sam malo zeliji vidim da bas ti ljudi koji vole tu vrstu muzike znaju bit puno normalniji od vecine "normalnih" ljudi..ja osobno ne slusam tu vrst muzike, slusam sve sta mi pase i nemam neku odredenu vrstu muzike koju prakticiram..ugl. pase mi pjesma ako su dobri rijeci i ako budi neke odjecaje u meni bez obzira bio to rok, metal ili neka domaca...sto se tice svadbe isto se slazem..isto bi kad se budem zenio htio bi svadbu sa odabranim ljudima s kojima si super i smatram da uz takvo drustvo bez obzira na prigodu imas najbolju atmosferu a to je preduvijet za dobru zabavu.. ;D a one svadbe od parsto ljudi su mi totalno odbojne jer od tih parsto ljudi napravi se 20 grupa i te grupice se druze i piju i na kraju svi zavrse pijani ko stoka i nema mi to nekog prevelikog smisla... :toothy11: a sto se tice himne..mlad sam i nisam bio bas puno puta na nekim prigodama di je svirala himna ali recimo kad je svirala drzao sam ruku na srcu..

jebiga malo sam popio pa sam se raspisao i vise neznam ni sta sam napisao  :toothy12:

Punk je vise socioloska pojava nego muzika. Ionako je trajao samo 2-3 godine, ali se u tom vremenu razvila filozofija, ideja, liberalizam. Najmanje je to bila muzika (sa danasnjeg stajalista).

Glazbeno je post punk puno jaci. Joy Division je institucija sam po sebi, a ima samo 2 albuma...
Punk je revolucija koja se usprotivila vec dosadnom i konzervativnom rocku koji je zapeo u vremenu i nije poticao na napredak. Naravno, ne samo u glazbenom nego i svakom drugom smislu.

Slikovito receno, ljudi koji mentalno pripadaju toj kulturi su u pravilu intelektualno superiorni onima koji su "na drugoj strani". Nije to moj dojam nego dokazana stvar. Nesto kao razlika izmedju zadrtog HDZ-ovca i normalnog covjeka  ;D
« Zadnja izmjena: 18 Listopad, 2009, 20:10:32 3alfa3 »

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #28 : 18 Listopad, 2009, 20:08:42 »

Punk je vise socioloska pojava nego muzika. Ionako je trajao samo 2-3 godine, ali se u tom vremenu razvila filozofija, ideja, liberalizam. Najmanje je to bila muzika (sa danasnjeg stajalista).

dobro nisam previse upucen u to ali samo sam htio rec da puno ljudi ima neke glupe predrasude prem njima i sam sam imao..a kasnije sam shvatio da su bas oni i slicni njima ljudi koji su normalni i neznam vise kako da se izrazim al ugl. ljudi imaju glupe predrasude i to vecinom na osnovu izgleda, oblacenja i zato jer im ne pase ta vrsta muzike

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #29 : 18 Listopad, 2009, 20:15:55 »
dobro nisam previse upucen u to ali samo sam htio rec da puno ljudi ima neke glupe predrasude prem njima i sam sam imao..a kasnije sam shvatio da su bas oni i slicni njima ljudi koji su normalni i neznam vise kako da se izrazim al ugl. ljudi imaju glupe predrasude i to vecinom na osnovu izgleda, oblacenja i zato jer im ne pase ta vrsta muzike

To je istina, ali to su ili mladi i nadobudni bez izgradjenog karaktera ili ljudi koji su intelektualno ograniceni. Takvi u pravilu mrze (ne ne vole, nego mrze) homoseksualce kao i sve sto njima nije slicno i u stanju su silom rijesit sve sto nije po njihovim kriterijima prihvatljivosti. U srednjem vijeku su recimo spaljivali vjestice jer su ih se bojali. Ionako je cesta pojava da se ljudi boje nepoznatog i cesto silom idu protiv toga...

Offline efz

• administrator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zabok
  • Moj Skuter: Versulja 650
  • Moja Kaciga: SchuberthS1 PRO
« Odgovori #30 : 18 Listopad, 2009, 20:35:23 »

To mi je (uz kolonu koja trubi) zapravo zabava za debile bez ukusa i zeljnih zderanja i napijanja.
Volim rock, volim punk, volim metal, ali volim i uz dobru ekipu dobro se zabavit, pa tako i na svadbi, potrubim malo u koloni, zapjevam koju domacu, popijem si..........   kaj sam i ja onda debil ???

Ustanem se na himnu, ruku ne drzim na srcu, ne pljescem nakon himne, crkvu bas ne preferiram, ali drzim se one da svako ima pravo na svoj izbor :icon_thumright:
Sve za skuter/vespu - MStrgovina.hr
- tuning & styling dijelovi
 - gume
  - akumulatori
   - ulja

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #31 : 18 Listopad, 2009, 20:40:03 »
Volim rock, volim punk, volim metal, ali volim i uz dobru ekipu dobro se zabavit, pa tako i na svadbi, potrubim malo u koloni, zapjevam koju domacu, popijem si..........   kaj sam i ja onda debil ???

Pa nisam ja od jucer pa da ti iskreno odgovorim.   :toothy12:

crkvu bas ne preferiram, ali drzim se one da svako ima pravo na svoj izbor

Da, i ja dajem svakom pravo na izbor. Problem je sto crkva to ne daje drugima.

Offline efz

• administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #32 : 18 Listopad, 2009, 20:46:32 »
Pa nisam ja od jucer pa da ti iskreno odgovorim.   :toothy12:
Znaci nema vise srafljenja i ispijanja piva uz grijalicu u garazi :toothy3:

Da, i ja dajem svakom pravo na izbor. Problem je sto crkva to ne daje drugima.
U biti ovakve teme ni ne volim, i uvijek pokusavam izbjec rasprave na tu foru, sam se uzrujam  :angry7:
 - gume
  - akumulatori
   - ulja

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #33 : 18 Listopad, 2009, 20:55:42 »
Znaci nema vise srafljenja i ispijanja piva uz grijalicu u garazi :toothy3:

Ozbiljan si ko neka bolest  ;D
Ma to je samo bio komentar da malo krv prokljuca...  ;D

Serafit vise nemamo kaj kad je skut utegnut do jaja.
Al vozit itekako. I stat na neku pivu na voznji slijedeci tjedan  :icon_thumright:

U biti ovakve teme ni ne volim, i uvijek pokusavam izbjec rasprave na tu foru, sam se uzrujam  :angry7:

tzv navlakuse....
I ja ih mrzim, al crkvu volim oprat uvijek pa ne mogu odolit  ;D
« Zadnja izmjena: 18 Listopad, 2009, 20:57:38 3alfa3 »

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #34 : 18 Listopad, 2009, 21:15:13 »
To je istina, ali to su ili mladi i nadobudni bez izgradjenog karaktera ili ljudi koji su intelektualno ograniceni. Takvi u pravilu mrze (ne ne vole, nego mrze) homoseksualce kao i sve sto njima nije slicno i u stanju su silom rijesit sve sto nije po njihovim kriterijima prihvatljivosti. U srednjem vijeku su recimo spaljivali vjestice jer su ih se bojali. Ionako je cesta pojava da se ljudi boje nepoznatog i cesto silom idu protiv toga...

to je to..i tako "izgleda" tipicni hrvat

Offline efz

• administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #35 : 18 Listopad, 2009, 21:22:21 »
Al vozit itekako. I stat na neku pivu na voznji slijedeci tjedan  :icon_thumright:

:occasion14:
 - gume
  - akumulatori
   - ulja

Offline x-plorer

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mob: 092-22-44-33-5
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #36 : 18 Listopad, 2009, 22:10:39 »
malo je ovo otislo s kursa teme...pustite politiku i sve...cast je i ponos drzat ruku na srcu...zbog zastave i zbog ljudi koji su ginuli za njiu...i zbog jedne drzave na koju se ponosim...i kad me neko pita da mu mogu s ponosm odgovorit pajdo ja sam hrvat...eto....e sad bi vas zamolio da se ova tema locka jer zbog ovakvih tema izbijaju svadje...dizu se zivci i slicno....jer obicno sve ode u politiku a politika sa ovim nema veze....ljudi pozz....

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #37 : 18 Listopad, 2009, 22:23:21 »
malo je ovo otislo s kursa teme...pustite politiku i sve...cast je i ponos drzat ruku na srcu...zbog zastave i zbog ljudi koji su ginuli za njiu...i zbog jedne drzave na koju se ponosim...i kad me neko pita da mu mogu s ponosm odgovorit pajdo ja sam hrvat...eto....e sad bi vas zamolio da se ova tema locka jer zbog ovakvih tema izbijaju svadje...dizu se zivci i slicno....jer obicno sve ode u politiku a politika sa ovim nema veze....ljudi pozz....
U CJELOJ TEMI JEDINA  PAMETNA! svaka ti čast :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #38 : 18 Listopad, 2009, 22:28:11 »

:icon_thumright:
Najbolje da se ovo locka :redface: