evo malo da se nadovežem na temu...
inače ja osobno slušam skoro sve osim metala i techno, jednostavno metal i techno mi nekako ne leže i tak...
inače neznam u čemu je problem ako neko sluša cajke, neko tamburice, neko šargijice, neko metal, neko rap,???
neznam zašto ljudi na ove što slušaju "cajke" gledaju kao na seljake i pijanice, ove što techno slušaju smatraju drogerima, ove što rap slušaju nekim ološima i nasilnicima, matalce sotonama itd....
neznam ja osobno ljude ne gledam po tome šta slušaju, svatko ima svoj ukus i svoj izbor i uživa u svojoj vrsti glazbe, ja to cijenim i poštujem...
mislim da je se preglupo i djetinjasto oko toga prepirati i raspravljati... to su sve stvari osobnog ukusa, nekome se nešto sviđa... npr netko voli bmw, netko ferrari, netko bentley, netko subaru, netko nešta....
neznam, većina tzv "cajke" tj. narodnjake ili narodnu muziku ne želi slušati zbog toga što je većina ajmo reći najboljih narodnih izvođača/ica srpskog porijekla, mislim po meni je to malo glupo, jer nisu ti pjevači izazvali taj "nesretni" rat, jednostavno to je tako valjda moralo biti i bilo je, nikada se neponovilo... mislim gledajući tako sada cijela europa nebi trebala koristiti ništa sa oznakom "germany" zbog recimo hitlera i švaba.... GLUPOST...
sorry ako se neko ne slaže, ali to je moje osobno mišljenje....
a vi slušajte šta želite i šta vas najviše ispunjava i veseli i boli vas šta drugi misle o tome jar svaka normalna osoba treba imati razumjevanja prema tuđim ukusima...