Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
http://dnevnik.hr/vijesti/automotiv/video-superbike-bez-zamjerke.html 193ks 182kg 15500e
jbt, više konja nego kila! prvi kraj mi je malo čudan, ali sve u svemu, izgled je ok...
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
motor je pila ipo,ali cekajte samo 2010 kada ce stupiti japanska cetvorka,uvijek su podizali standarde i tako ce i ostat uostalom ovo ne pokazuje nista,pravi pokazatelj ce biti test moto pulsa
nemoras cekat test, pobjednik ce bit Yamaha
Da nisu različita svijetla naprijed - definitivno najljepši R trenutno.. Ovako znam da nisu nikog kopirali i da je to jedini R sa takvim svijetlima... Navodno lijeva i desna strana se isto razlikuju.. Najkraći hod klipa u klasi.. Vidjet ćemo šta kažu testovi.. Germans did it again.
hahaovaj motor je kopija svega i svačega
ne mora bit, u igri je i RSV4
Vidjet će mo! A i što se tiče snage BMW-a, svaka čast al čekam DINO. Da se ne prosere ko i Yamaha(a i ostali) sada, odn. na kraju ispada da je Yamaha(ona sa super fensi šmensi big bang agregatom) slabija od Honde koja je na papirima najslabija. U biti Honda na papiru ima 1-2ks više nego što zapravo ima za razliku od jedne Yamahe, koja ima preko 10ks više na papiru nego na stolu. A isto to vrijedi i za kavu i suzuki.