e ti si panther tako dosadan da je za da ne velim kaj...
koji rac pises sa velikim slovima(deres se)...nemoj tak pisat..kaj ti mislis da neko visi po cijele dane na forumu i nis ne radi i čeka samo tebe da pitas i da ti odgovori...
neznam jesi da ne velim kaj ili ??
DAMN!!!
Ja vamo pobudali ne znam u cemu je problem, molim i trazim savjet, a Ceki21 mi ostavlja komentar koji mi je toliko pomogao.....pfffff
daj ti prvo prestani filozofirati sa gljivom, stavi airbox, pa onda to ustelavaj
kakva gljiva, kaj ce ti, mislis da bus imal fancy zvuk ?
je, budes, budu ljudi mislili da ide motorka po cesti
STVARNO MI JE POMOGAO NJEGOV KOMENTAR!
Ja nisam nikom **bao mater ili slicno, samo sam mu rekao nek ne lupa bezveze nego ako ima nesto pametno sto bi moglo biti od pomoci neka kaze!
Izvinjavam se ako sam time nesto ruzno rekao!!!
ak ti skut radi na 900 okteraja bokte pa normalno da moras ler gas zasarafit...stavi 84 diznu na gljivu i vozi se dok ne dođe kit..kajs ad ima veze kaj je on sa kitom imo 84 mozda i tebi treba..nemozemo ti mi rec koja ti tocno treba koje rolice koje ovo koje ono...shavi da moras sam probat i .
stavi 5g rolice zute federe 84 diznu i napucaj tu usranu gljivu gore i vozi...bokte
Jbga ja ne znam koji put vec govorim za tu diznu, sve sam pokusao sa sarafima smjese i vazduha, ali nista se nije desavalo, zato sam rastavio karb i skonto da je problem bio u igli. Jasno mi je da sa 2 ista setupa se moze desiti da nisu iste dizne, ali bice mala razlika, ako je on sa kitom imo 84 pa ne mogu ja 84 nikako
Ja trazim pomoc-savjet od onih ko je imao vec posla sa slicnim stvarima, da me upute na pravi put
da dzaba ne pokusavam sa dignutom iglom ili sa 100tkama diznama!
Hvala svima koji su dali savjet i pomogli mi u rjesavanju problema sa karbom.