Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner SP50 + Yasuni R = ???

<< < (15/18) > >>

3alfa3:

--- Citat: Rossi - 16 Siječanj, 2010, 12:02:42 ---nemoze bit razlika na istim setupima i istim skuterima 10 -15 brojeva veca ili manja dizna  ..

--- Kraj citata ---

Dokaz tome je i da svi novi dolaze sa ISTOM (53) diznom.
Jedino ako se koristi drugaciji filter zraka, modificira kutija filtera zraka i sl. moze doci do drasticne razlike u diznama na istom setupu. Inace nebi smjelo

runner_sp180:
prije bih rekao da je tvoj frend imao donekle malu diznu. i ja sam imao kit auspuh sa gljivom, dizna uvijek bila cca 92-95..

Rossi:

--- Citat: runner_sp180 - 16 Siječanj, 2010, 13:03:34 ---prije bih rekao da je tvoj frend imao donekle malu diznu. i ja sam imao kit auspuh sa gljivom, dizna uvijek bila cca 92-95..

--- Kraj citata ---
ako hoces slike svjecice na svim otvorima gasa da vidis da je savrsena slobodno reci nije frka...neznam na kojem si karbu ti koristio to sve ali na ovom treba nesto manja dizna ....imo je jos ja mislim dino gp1 isti setup i isto je sve bilo ...manja dizna i do 10 brojeva nego sa obicnim 17.5 karbom.....

kris21:
Ja sam prije imao polinijevu gljivu nemam sad pojma koji model na runneru sam imao mhr malossi spuh, multivar2000, standardni frgazer i standardnu diznu tj. weber 12 i dizna 63 i nisam imao nikakvih problema nit se gusio radio normalno. Dok je moj frend uzeo tu gljivu i stavio na spedfighta 2 i jedva ga upalio i maximalna brzina mu je bila 40kmh.

3alfa3:
U vezi gljiva....

One losije propustaju 90-95% zraka, a kvalitetne i do 98%. Dakle, sto se tice dizne, skoro da je svejedno koja gljiva bila u pitanju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju