Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner SP50 + Yasuni R = ???

<< < (14/18) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: Ceki21 - 15 Siječanj, 2010, 19:20:03 ---a7 je jako jako bogata igla :)
fino to bude zalijevalo i gutalo na pola gasa :)

--- Kraj citata ---
imam i A 22 iglu, pa cu pokusati i s njom, ali prvo da vidim hoce li biti ok sa trenutnom A7.

PanTheR_oo7:

--- Citat: dino_sk - 16 Siječanj, 2010, 01:04:11 ---koliko bi ja onda trebao ici  ::)
 serijski remen 15000km , pa sad sa spuhom i variom naguram prek 100 po satu
znaci po tvome neznam koliko bi isao  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

pa sta hoces da kazes s ovim komentarom?  Jesam li ja mozda spomenuo moju trenutno brzinu???

U servisnoj knjizi Gilere pise da se ser remen mijenja na 5000 km!

Ja ne znam kako si ti uspio preci 15K a jos nabijas preko 100 ???

Kad sam imao oko 3000 km, na ravnici sam postizao  93-94 sagnut  (cista serijala)
Sad imam oko 6100 km, i na istoj toj ulici ne mogu ppreci 84-85 da ga guras...

Ceki21:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 16 Siječanj, 2010, 01:07:52 ---imam i A 22 iglu, pa cu pokusati i s njom, ali prvo da vidim hoce li biti ok sa trenutnom A7.

--- Kraj citata ---

ako ti a22 nebude dobra, prodaj mi :)

R@kija:
isuse ja tebe ne kužim nikako ba....

šta ima veze ako je imo on 84 na kitu...pa stavi ti bokte šta te košta koda ce ti zaribat od dizne...probaj stavi ju vidit ces ako nije dobra trazi dalje!!!!

Rossi:
ima istine u ovome sto je panther reko ..nije da pametujem ali ako je taj neko sa istim setupom i kitom imo 84 diznu...znam da za svaki skuter je razlicito i ako su istog i proizvodjaca i marke ...ali nemoze bit razlika na istim setupima i istim skuterima 10 -15 brojeva veca ili manja dizna  ...max moze +-2/3 broja veca dizna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju