Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner SP50 + Yasuni R = ???
PanTheR_oo7:
--- Citat: Antares - 19 Listopad, 2009, 01:45:03 ---Možda bi bijeli bolje odgovarali. Nisam rekao da bi trebao kretati na 6.5k već da je meni tako kretao, a slično je i sad.
--- Kraj citata ---
Ako je tebi na serijali sa zutim kretao sa 6,5 trebo bi i meni oko 6,5. Nije sad bitno koja stotka gore dole.
Ako stavim bijele, onda cu kretati na manjim obrt? Draze mi je da krecem na vecim obrtajima, kad sjedi dvoje hocu da nas uzvuce uz neboder :D, jasno mi je da se povecava potrosnja, ali jbga.
PanTheR_oo7:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Listopad, 2009, 12:25:42 ---
Ako zelis postelan prijenos, trebas skoro 10000 okr, a ako postelas na 2000 manje, onda ce ti skuter ici osjetno losije nego sa serijskim spuhom
Ove okretaje koje vidis na grafikonima pomnozi sa 1,20 da dobijes odprilike okretaje koje trebas.
--- Kraj citata ---
Reci te mi na kraju
KOJE TEZINE ROLNICE MI PREPORUCUJETE? (serijala + yasuni r + zute oprugice)
:sign092: :hvalaa:
Ensiferum:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 19 Listopad, 2009, 01:38:58 ---
Antares je imao 6,1 ali sa multivarom, jel' velika razlika izmedju multivara i ser variomata?
--- Kraj citata ---
ja san na novon runneru s multivarom imao 1500 vise okretaja nego s serijskim variomatom a iste rolice :drunken_smilie:
Antares:
--- Citat: Ensiferum - 22 Listopad, 2009, 09:17:08 ---ja san na novon runneru s multivarom imao 1500 vise okretaja nego s serijskim variomatom a iste rolice :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Koliko sam ja upućen to bi značilo da ti se prevrtavao ili je pak prije radio na premalim okretajima. Možeš ti imati 11k okretaja, ali s time ništa ne dobivaš kad je yasuni najjači na 9800-10000.
Ensiferum:
ma biz ca od serijskog variomata, meni bio uzas :toothy12:
a za prevrtavanje, nzm sta da ti kazen, vrti se vise al krajna e ista :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju