Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner SP50 + Yasuni R = ???

<< < (5/18) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: Lazo - 18 Listopad, 2009, 19:37:19 ---ovo puta 1.2 je alfa mislio na tvom obrtomjeru... nije isto na grafikonu i na tvom obrtomjeru

--- Kraj citata ---
JESAM LI VAS DOBRO RAZUMIO?
Prema grafikonu  najvecu snagu spuh ima na    8,3k rpm  x  1,2   =  9,9k rpm po mom obrtomjeru ???

3alfa3:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 19 Listopad, 2009, 00:28:45 ---JESAM LI VAS DOBRO RAZUMIO?
Prema grafikonu  najvecu snagu spuh ima na    8,3k rpm  x  1,2   =  9,9k rpm po mom obrtomjeru ???

--- Kraj citata ---

tako nekako

Ne znaci da ce to biti tocno 9900, ali nece biti ni puno drugacije

Antares:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 18 Listopad, 2009, 17:29:26 ---Mogu  li se ti obrtaji rjesiti / vratiti na 10500 s rolnicama?

--- Kraj citata ---

Pa vjerojatno bi se mogli sa lakšim rolicama, ali neznam čemu pošto je iznad 10k prevrtavanje, a i očito po tim grafovima da je najjači na oko tih 9.9k, a rekao sam ti i ja iz iskustva da mi je tu negdje najjači.

PanTheR_oo7:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Listopad, 2009, 00:31:43 ---tako nekako
Ne znaci da ce to biti tocno 9900, ali nece biti ni puno drugacije

--- Kraj citata ---
OK i na kraju koje rolnice da koristim, da bi imao te priblizne obrtaje?
Antares je imao 6,1 ali sa  multivarom, jel' velika razlika izmedju multivara i ser variomata?

Federcice bi stavio zute. Po Anterasu bi trebao kretati sa oko 6,5k rpm.   Imal potrebe da mijenjam centralni?

Antares:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 19 Listopad, 2009, 01:38:58 ---Federcice bi stavio zute. Po Anterasu bi trebao kretati sa oko 6,5k rpm.   Imal potrebe da mijenjam centralni?

--- Kraj citata ---

Možda bi bijeli bolje odgovarali. Nisam rekao da bi trebao kretati na 6.5k već da je meni tako kretao, a slično je i sad.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju