Tehnički kutak > Tuning skutera

Midrace kitevi?!6.str pitanje??

<< < (14/21) > >>

gokiSP:
vec sam piasao al ajde opet cu..ja sam imao evo kir, evo spuh i sve ostale popratne dijelove i prvo sam vozio na serijskoj getribi i skuter je dobro isao do 100..a sve dalje je bilo nabiranje, prevrtavanje...kad sam stavio primar 22% skuter nije izgubio start a ubrzanje je bilo bolje, krajnja veca i ono najbitnije od 100 do 140 je ljepo nabirao brzinu bez ikakvog prevrtavanja..

ovo sto je alfa rekao je potpuno tocno u teoriji ali u praksi nije pravilo da ce skuter izgubit start..oce ali neprimjetno i zanemarivo kolko ces izgubit starta naspram onoga koliko ces dobit sa duzim primarom..

3alfa3:

--- Citat: gokiSP - 19 Listopad, 2009, 19:14:22 ---u praksi nije pravilo da ce skuter izgubit start..oce ali neprimjetno i zanemarivo kolko ces izgubit starta naspram onoga koliko ces dobit sa duzim primarom..

--- Kraj citata ---

Tocno to sam i napisao. Sto je skut jaci, to ce gubitak biti manje izrazen, ali on ce postojati jer zakon fizike ne dopusta drugacije.
Svakako ce dobiveno biti vece nego izgubljeno i produljenje getribe ima smisla na takvom setupu

gokiSP:
tocno, slazem se..i samo kazem da sam se nasao u situaciji o kojoj pricamo i stvarno gubitak u startu je neprimjetan jer ti kad imas skuter koji ide recimo 6 sec do 100 i kad stavis primar onda recimo ide 6,5 sec do 100 ti to ne osjetis a itekako osjetis poboljsanje u ubrzanju, nabiranju brzine i u krajnjoj..i ja osobno bi na sve jace od base setupa stavio primar nebitno 13 ili 22

DvdAerox:
super, znaci imam jak skuter  :icon_biggrin:

PanTheR_oo7:
Ima li smisla stavljati primar i sekundar na 50ke?   I koliko kostaju polovni  primari i sekundari (gilera)?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju