znam
nisam ja reko da je najbolji spuh i da se moze usporedivati s akrapom i leo vince,ako ti covjek kaze da je taj lik probao sva 3 spuha,onda covjek zna razliku,a nije velika...
spuh sluzi svrsi i nije loseg izgleda,daleko od toga da je akrap bolji...ali bolje da za te pare uzme nesto drugo za motor nego da 6000kn za akrapa,pff...
kako molin t ti to znas,jesi ga ikad u ruci drza??? serdarevic deak kucelj,to su samo hrvatska smeca,hrvatsko komadi lima koji se prodaju po cijenama boli glava,komad plasta i unutra ona perforirana cijev i to je to i onda to nekome prodavat masne pare??
a kako se ti auspusi rade? u garazama s cekicen brusilicon i pevecovin aparaton za varenje sa znanjen o auspusima 0..
evo uzea san neki dan deaka sebi za vxra,deak ga je bas radia za taj motor i tu godinu s takvon granon i nosacen i naravno auspuh treba krivit jer ne pase.. znaci nije sposoban sastavit auspuh za jednog vxra daje plug and play ,a on ce mi radit auspuh za motor..drugon prijatelju je puka deak nakon 2000km kod zavrsetka grane,trecen je puka serdarevic isto tako nakon neke smisne kilometraze na iston mistu
eno je zizi_st isprid mene rastavia jednog "kucelja" i sta si ima unutra vidit,komad smeca,i to je to,5-6 s foruma nas je bilo u garazi onda.. zato mi molin te nemoj prodavat price o tin auspusima jer vidin da pojma nemas,realno gledajuci ti auspusi ne vride ni 100e..kucelj je jos najposteniji jer i sam zna sta radi da je smece i ne naplacuje puno,dok ova druga dvojica daleko precjenjuju svoj rad..pogotovo serdarevic koji te posteno izjebe za taj komad lima i onda ti masno naplati dok je deak,ako nista bar puno kulturniji i brzi,al i dalje prodaje smece za puno para..
i sad kad vidin kako ti auspusi pucaju i kako su radjeni i di i ko ih je radia,zar zaista mislis da NESTO DAJU NA MOTORU?
!