ovaj SMC od ''aeroxa...''je predobar motor, dostojan nasljednik 620 SC-a, i ko god veli da nije il je ljubomoran il ga jednostavno nije probao. U vrijeme kad je izasao nije imao konkurencije, a malo kasnije je dosao Hasan koj je bio brutalan, ali se kavrio u p.m. Ako se ne varam SMC 660 se proizvodio do 06' ,kad su otprilike pocele izlazit ''postene'' serije FS-a. Tak da zapravo za vrijeme proizvodnje nije imao dostojnog konkurenta, bila je husqvarna al i one su se dosta kvarile. SXV, FS i SMC660 su mi definitivno top 3 sm motora, i normalno je da su FS i SXV brutalniji i jaci od SMC-a posto su oni ''cestovne replike'' koje su se prakticki pocele proizvodit kad se smc prestao. Uglavnom ko je god probao SMC 660 i tvrdi da to nije hard supermoto il se_e il nema pojma o motorima!
da si ih mogu priustiti moj bi poredak biio:
1. SMC - jer je po performansama, brutalnosti, zabavi... isti ili bar jako blizu, ko ova dva, a opet se moze govoriti i o nekoj trajnosti
2. SXV/FS - bolesnoce koje bi uzeo da imam jako puno para, tj. ko 2. ili 3. motor. izbor bi ovisio prvenstveno o serviseru. uzeo bi onaj ciji mi je serviser blize(ne govorim nuzno o ovlastenim, jer i oni cesto za_ebu takve motor, nego o pravim, provjerenim majstorima, bili oni ovlasteni ili ne)