I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
zbog ovoga cu morati doci u dbk jednu nedjelju hehe.. imam li djir nekakvi hhaa ne ozbiljno imao sam odavno u planu do u dbk otici pa nikako ostvariti , uvijek neke obaveze, sada dok radim skupiti cu love za sklopiti skut, mozda i poloziti a2 ,pa da sa gilerom dodjem malo vidjeti taj stroj hehe
imas đir,mada sam prestao davati ikome,osim najboljem prijatelju...
To je najpametnije, jer uvijek se nađe ''lik''... A šta ćeš reć kolegi iz razza, jebat ga vozi se i jbg.. BTW.. Znao sam da ćeš ga kupit, i meni želja sam sjest na to, jer po pričama to mora da trga
ma reko sam necu ni starom dat,nesto sto sam ja zaradio,svojom mukom i radom da mi neko drka,necu ni trazit nikome a bome necu ni dat a ktm ne da trga nego se cudim kako se ne slome zupcanici i sve,fascinantno je koliko momenta i kompresije ima motor....i kad mi neko kaze ktm nije nesto....
heh morati cemo postati the best of.... inace ne divljam ja na tudjem vozilu jer znam sto bi bilo da je moj, samo je to ono da sjednem da vidim kako je to inace volim ktm i ima ga ovdje jedan lik, ali teski enduro i nece ga prodavati hehe, uzeo ga radi zemlje sto ima da mu je lakse sa motorom...
hahah,ide vadit krtolu sa ktm-om
haha da.. ono uvijek na ktmu ima barem 2 kg zemlje, ali cupa onaj ktm kao lud jbt haha... lik inace voli ktm i nema zene tako da ga boli k.... uziva u zivotu....