Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
duje87:
--- Citat: sven_vx - 16 Studeni, 2009, 22:17:36 ---ali i to dopizdi nakon nekog vremena,zbog toga i vecina prodaje sxv-a...kuzim ja na sta i ti mislis,ali meni bi bio xtx660 za moju voznju i previse...jer i on slajfa,ide po zadnjem i sve,ali je dosta mirniji nego sxv koji je prakticki kao sto si i rekao trkaci motor...
--- Kraj citata ---
sve to stoji,al neznan jel ovde iko prova prvo xt660 pa sxv pa onda opet nazad na xta660..
isti osjecaj ko da si siša sa xta 660 na xta 125 posli :laughing6:
black-rox:
--- Citat: duje87 - 16 Studeni, 2009, 22:50:10 ---sve to stoji,al neznan jel ovde iko prova prvo xt660 pa sxv pa onda opet nazad na xta660..
--- Kraj citata ---
Hehe s ovim bi se u potpunosti složio,daješ gas i gledaš oće li ovo više krenut hahhaa :icon_thumright:
sven_vx:
--- Citat: duje87 - 16 Studeni, 2009, 22:50:10 ---sve to stoji,al neznan jel ovde iko prova prvo xt660 pa sxv pa onda opet nazad na xta660..
--- Kraj citata ---
a znam jbg...ali opet ja se nebi mogao vozit svaki dan sa sxv-om...uzeo bi vise neki "mirniji" supermoto...jer sxv je prezivcan i nemoze se normalno voziti...a xtx mozes gazit,vozit po zadnjem i sve,samo sta nije toliko zivcan...
duje87:
--- Citat: sven_vx - 16 Studeni, 2009, 22:57:24 ---a znam jbg...ali opet ja se nebi mogao vozit svaki dan sa sxv-om...uzeo bi vise neki "mirniji" supermoto...jer sxv je prezivcan i nemoze se normalno voziti...a xtx mozes gazit,vozit po zadnjem i sve,samo sta nije toliko zivcan...
--- Kraj citata ---
ma kuzin te skroz..dosta mi je bil oonih 15ak minuti sta na ga vozia malo po gradu :P i jos u par navrata sta san ucinia djiric,doslovno prebrutalno,u svakoj brzini na kolo dize,za razilku od xta koji samo u prvoj dize na gas..vec u drugoj treba kumplug,a na trecu mos zaboravit bez cimanja..
aeroxtuning:
SMC-super moto competition ;) ne možeš mi govorit da ne ide ko sxv 550 kad ne znaš kako ide moj,ne ispada da svak
svog konja hvali,ali je tako,za 2004 god je najbolji cestovni sm,niti jedan sm nema kompresiju ko Ktm i po pitanju svega Aprilia općenito nema nikakve usporedbe sa ktm-om ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju