Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
black-rox:
--- Citat: aeroxtuning - 17 Studeni, 2009, 00:50:24 ---SMC-super moto competition ;) ne možeš mi govorit da ne ide ko sxv 550 kad ne znaš kako ide moj,ne ispada da svak
svog konja hvali,ali je tako,za 2004 god je najbolji cestovni sm,niti jedan sm nema kompresiju ko Ktm i po pitanju svega Aprilia općenito nema nikakve usporedbe sa ktm-om ;)
--- Kraj citata ---
To si dobro napisal KTM se ne može mjeriti s jednom aprilijom ona je daleko ispred KTM-a :hello:
sven_vx:
--- Citat: black-rox - 17 Studeni, 2009, 00:58:21 ---To si dobro napisal KTM se ne može mjeriti s jednom aprilijom ona je daleko ispred KTM-a :hello:
--- Kraj citata ---
zasto?zato sto aprilia ima jedan motor koji ide ko dubre zadnje???pogledaj samo par ktm-a kako idu...npr 250exc 4t,450 smr i da ne nabrajam 2t masine...aprilia ima sxv-a koji se kvari ko nista na svijetu,a ktm je dobra,jaka i pouzdana masina...tipu se prosle godine kada je isao iz pule sa sxv-om starim 2tjedna masina rastopila pred rijekom...zato molim te...kad si cuo da se nekom na ktm-u rastoplia masina nakon 2 tjedna...nije se raspala nakon 50000km,a kamoli rastopila nakon 2tjedna...
black-rox:
--- Citat: sven_vx - 17 Studeni, 2009, 01:01:20 ---zasto?zato sto aprilia ima jedan motor koji ide ko dubre zadnje???pogledaj samo par ktm-a kako idu...npr 250exc 4t,450 smr i da ne nabrajam 2t masine...aprilia ima sxv-a koji se kvari ko nista na svijetu,a ktm je dobra,jaka i pouzdana masina...tipu se prosle godine kada je isao iz pule sa sxv-om starim 2tjedna masina rastopila pred rijekom...zato molim te...kad si cuo da se nekom na ktm-u rastoplia masina nakon 2 tjedna...nije se raspala nakon 50000km,a kamoli rastopila nakon 2tjedna...
--- Kraj citata ---
Dogodilo se na par sxv-a da je zamješalo vodu i ulje,i to je sve ne smatraju se kvarom izgorene svjećice i takve stvari,a ktm znam dečka u 30000km 3 generalke,ali svaka roba ima svoga kupca,aprilia čim je napravljena odmah je pobjedila u sm utrkama,izbačena je zato jer ima dva cilindra i jer je ktm bio tada pušiona,jednom riječi sere mi se na samu pomisao ktm nisam bio njihov fan a neću nikada ni biti :hello:
aeroxtuning:
pa zato jer je vozio vdb,a di je sada Aprilia?nemam ništa protiv aprilie,ali mislim da je glupo govorit da je Ktm drlog,odi na pH supermoto i napisi nešto slično pa ćeš vidjet kako će te ismijat,uostalom glupo je govoriti ne valja ovo ili ono a nemaš niti jedan od navedenih sm-a pa da možeš opravdano reci ovo valja,ovo ne....jbg,to je činjenica
black-rox:
--- Citat: aeroxtuning - 17 Studeni, 2009, 01:32:49 ---pa zato jer je vozio vdb,a di je sada Aprilia?nemam ništa protiv aprilie,ali mislim da je glupo govorit da je Ktm drlog,odi na pH supermoto i napisi nešto slično pa ćeš vidjet kako će te ismijat,uostalom glupo je govoriti ne valja ovo ili ono a nemaš niti jedan od navedenih sm-a pa da možeš opravdano reci ovo valja,ovo ne....jbg,to je činjenica
--- Kraj citata ---
Opet ti jedno ja drugo ja ti kažem da ktm nema ni jedan cestovni motor koji se može nazvat hard sm,a aprilia ima jedan i jedini i šta je najbitnije hard sm,svaka roba ima kupca ali nemoš napisat da se vozi ono da ga nemoš sad kontrolirat to je samo jedan u nizu od soft sm,kad probaš sxv 550 razmišljat ćeš drugačije do tada uživaj u ktm-u i misli da je on najbolji :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju