Ostalo > Motocikli

Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC

<< < (19/102) > >>

black-rox:

--- Citat: sven_vx - 16 Studeni, 2009, 21:41:58 ---zato sa sxvom nemozes na duzi put...tri puta manje je izdrzljiv od konkurencije...xtx660,ktm 640 smc,aprilia dorsoduro itd... :jerk:

--- Kraj citata ---
Pazi sxv je ajmo reć trkaći motor koji ima svjeta i homologaciju za cestu,a sve ovo troje šta si nabrojil se ne more uspoređivat s time ovo prvo dvoje su ono totalni soft supermoto,a dorsoduro je totalno druga klasa SXV je hard sm i vrijedi svaku kunu,neznam da li si ikad probal sxv,ako nisi probaj :hello:

sven_vx:
vozio sam,ali jedan mali dir,ali mi ga frend ima i znam kako ide i sve...ali kada bi gledao supermoto uzeo bi xtx 660 jer je lijep,dobar za vozit,kvalitetan,a i cijena je jako pristupacna...

black-rox:

--- Citat: sven_vx - 16 Studeni, 2009, 22:06:24 ---vozio sam,ali jedan mali dir,ali mi ga frend ima i znam kako ide i sve...ali kada bi gledao supermoto uzeo bi xtx 660 jer je lijep,dobar za vozit,kvalitetan,a i cijena je jako pristupacna...

--- Kraj citata ---
Kužim ja sve šta misliš,ali to je ono baš teški soft sm konja niš ovjes bezveze to je motor za svaki dan sjedni pali vozi koliko hoćeš,a sa sxv si slomljen nakon svake vožnje,ali ti nije žal jer svaki đir je užitak motor non stop šlajfa,na zadnjem je jednostavno boriš se s njime :icon_thumright:

sven_vx:

--- Citat: black-rox - 16 Studeni, 2009, 22:10:15 ---Kužim ja sve šta misliš,ali to je ono baš teški soft sm konja niš ovjes bezveze to je motor za svaki dan sjedni pali vozi koliko hoćeš,a sa sxv si slomljen nakon svake vožnje,ali ti nije žal jer svaki đir je užitak motor non stop šlajfa,na zadnjem je jednostavno boriš se s njime :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ali i to dopizdi nakon nekog vremena,zbog toga i vecina prodaje sxv-a...kuzim ja na sta i ti mislis,ali meni bi bio xtx660 za moju voznju i previse...jer i on slajfa,ide po zadnjem i sve,ali je dosta mirniji nego sxv koji je prakticki kao sto si i rekao trkaci motor...

black-rox:

--- Citat: sven_vx - 16 Studeni, 2009, 22:17:36 ---ali i to dopizdi nakon nekog vremena,zbog toga i vecina prodaje sxv-a...kuzim ja na sta i ti mislis,ali meni bi bio xtx660 za moju voznju i previse...jer i on slajfa,ide po zadnjem i sve,ali je dosta mirniji nego sxv koji je prakticki kao sto si i rekao trkaci motor...

--- Kraj citata ---
Jep,ali po meni najbolji sm koji se može kupiti trenutno,drugi po redu husaberg,a za takav motor bilo bi najbolje imati još jedan za svaki dan,a ovo za vikend vožnju :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju