Ostalo > Motocikli

Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC

<< < (9/102) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: devil_ma-yela - 18 Listopad, 2009, 14:33:25 ---daj neki video ili još slika, da malo bolje vidimo kako ide ta zvijer... mislim da bi mnoge zanimalo.  :hello:

--- Kraj citata ---
zvijer je dosad provozana 2 puta,razlog tome je sto ga ne znam paliti(motor ima samo kurblu i potrebna je posebna tehnika za upaliti ga koju jos nisam savladao)i cim bude to sređeno stavljam video....mogu ga upaliti na guranje,ali to nije klasicno paljenje sa pustanjem kuplunga nego se pustaju u isto vrijeme kuplung i dekompresor sto nikako nije zdravo za ventile....

gokiSP:
haha istina..treba znat upalit 660ccm koji su smjesteni u 2 cilindra  :icon_biggrin:

pixa.93:
ajde aerox brze savladaj tu tehniku jer smo znatizeljni

gokiSP:
sta imas bit znatizeljan..to je motor koji ide 180-190-mozda 200 ko i svaki druga smc 660..nije to skuter pa da sad imas za gledat jel ustelo i kako je ustelo.. ::)

vx:

--- Citat: gokiSP - 18 Listopad, 2009, 18:00:52 ---haha istina..treba znat upalit 660ccm koji su smjesteni u 2 cilindra  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

goki ,goki, valjda si mislija 1 cilindar. ima prijatelj isto 660 rally prerađen u supermoto, skraćeni prijenos. ovo nemožeš opušteno vozit, trebaš uvijek bit nagnut prema naprijed jer ovo pobjegne ispod tebe. ja sam mislio da će me otrgnuti kad sam vozio. baza je u tome šta na ovom motoru netrebaš čekat okretaje, on je brutalan od samog starta. a ovo je sm,zato i nema neku krajnju brzinu. max 190, što će ti više, odnilo bi te da ideš više  ;D jer je zaštita od vjetra nikakva. kad jednom provaš ktm , uvijek ktm.....  inače kad se kurbla vrati na ovakvommotoru može ti slomiti nogu, treba paziti, a karburator treba biti savršeno uštelan da bi motor upalio.

--- Citat: pixa.93 - 18 Listopad, 2009, 19:19:47 ---ajde aerox brze savladaj tu tehniku jer smo znatizeljni

--- Kraj citata ---

kolik oti imaš godina, pišeš same gluposti, muka mi je više čitat tvoje postove.....  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju