Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
aeroxtuning:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Listopad, 2009, 18:14:44 ---heh morati cemo postati the best of.... ;D
inace ne divljam ja na tudjem vozilu jer znam sto bi bilo da je moj, samo je to ono da sjednem da vidim kako je to :toothy9: inace volim ktm i ima ga ovdje jedan lik, ali teski enduro i nece ga prodavati hehe, uzeo ga radi zemlje sto ima da mu je lakse sa motorom...
--- Kraj citata ---
hahah,ide vadit krtolu sa ktm-om :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Drnda:
--- Citat: aeroxtuning - 17 Listopad, 2009, 18:19:59 ---hahah,ide vadit krtolu sa ktm-om :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
haha da.. ono uvijek na ktmu ima barem 2 kg zemlje, ali cupa onaj ktm kao lud jbt haha... lik inace voli ktm i nema zene tako da ga boli k.... uziva u zivotu....
aeroxtuning:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Listopad, 2009, 18:23:35 ---haha da.. ono uvijek na ktmu ima barem 2 kg zemlje, ali cupa onaj ktm kao lud jbt haha... lik inace voli ktm i nema zene tako da ga boli k.... uziva u zivotu....
--- Kraj citata ---
to je to :) eventualno đe na#uzit koju i to je to ;) upad bi bio: "Ej mala,đe si.ocemo u đir sa mojim ktm-om?" hahhh :toothy12: :toothy12:
speed:
to si kupujem cim dodjem do kakve love,sad mi je oko palo na bmw-a i na njega,neznam kaj bi si prije uzel
stari motor je predobar,svaka cast,puno sretnih km s njim
devil_ma-yela:
daj neki video ili još slika, da malo bolje vidimo kako ide ta zvijer... mislim da bi mnoge zanimalo. :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju