Ostalo > Motocikli

Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC

<< < (10/102) > >>

gokiSP:
malo san popia pa nije za zamirit.. :icon_biggrin:  na sp-u ti kurbla ako se vrati otkine nogu a kamoli nece na ovom

aeroxtuning:

--- Citat: vx - 18 Listopad, 2009, 19:49:01 ---goki ,goki, valjda si mislija 1 cilindar. ima prijatelj isto 660 rally prerađen u supermoto, skraćeni prijenos. ovo nemožeš opušteno vozit, trebaš uvijek bit nagnut prema naprijed jer ovo pobjegne ispod tebe. ja sam mislio da će me otrgnuti kad sam vozio. baza je u tome šta na ovom motoru netrebaš čekat okretaje, on je brutalan od samog starta. a ovo je sm,zato i nema neku krajnju brzinu. max 190, što će ti više, odnilo bi te da ideš više  ;D jer je zaštita od vjetra nikakva. kad jednom provaš ktm , uvijek ktm.....  inače kad se kurbla vrati na ovakvommotoru može ti slomiti nogu, treba paziti, a karburator treba biti savršeno uštelan da bi motor upalio.

kolik oti imaš godina, pišeš same gluposti, muka mi je više čitat tvoje postove.....  :angry7:

--- Kraj citata ---
tako je,inace te nema po zavojima tj,nemas full kontrolu nad njim.... motor je brutalan,od samog starta jede asfalt,inace bas ovaj je vozen po idealnim uvjetima,po 100% ravnici za nesto duzim zadnjim lanacanikom 202 kmh po satu,sve tvornicki,osim tog lancanika..

gokiSP:
ja sam se vozi sa dvojicom i svim serijskim 198 najvise  :toothy11:

aeroxtuning:
 :toothy9:

ichko:
Tek sad vidjoh temu, nek je sa srecom zvijerka, prebrutalna je, puno km ti zelim.... I naravno da stavis big bore 77 sto prije  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju