Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
aeroxtuning:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Listopad, 2009, 17:21:19 ---zbog ovoga cu morati doci u dbk jednu nedjelju hehe.. imam li djir nekakvi :toothy11:
hhaa ne ozbiljno imao sam odavno u planu do u dbk otici pa nikako ostvariti , uvijek neke obaveze, sada dok radim skupiti cu love za sklopiti skut, mozda i poloziti a2 ,pa da sa gilerom dodjem malo vidjeti taj stroj hehe
--- Kraj citata ---
imas đir,mada sam prestao davati ikome,osim najboljem prijatelju...
andy:
--- Citat: aeroxtuning - 17 Listopad, 2009, 17:41:17 ---imas đir,mada sam prestao davati ikome,osim najboljem prijatelju...
--- Kraj citata ---
To je najpametnije, jer uvijek se nađe ''lik''... A šta ćeš reć kolegi iz razza, jebat ga vozi se i jbg.. :dontknow:
BTW.. Znao sam da ćeš ga kupit, i meni želja sam sjest na to, jer po pričama to mora da trga :laughing7:
aeroxtuning:
--- Citat: andy - 17 Listopad, 2009, 17:51:16 ---To je najpametnije, jer uvijek se nađe ''lik''... A šta ćeš reć kolegi iz razza, jebat ga vozi se i jbg.. :dontknow:
BTW.. Znao sam da ćeš ga kupit, i meni želja sam sjest na to, jer po pričama to mora da trga :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma reko sam necu ni starom dat,nesto sto sam ja zaradio,svojom mukom i radom da mi neko drka,necu ni trazit nikome a bome necu ni dat :icon_thumright:
a ktm ne da trga nego se cudim kako se ne slome zupcanici i sve,fascinantno je koliko momenta i kompresije ima motor....i kad mi neko kaze ktm nije nesto....
andy:
--- Citat: aeroxtuning - 17 Listopad, 2009, 18:11:28 ---ma reko sam necu ni starom dat,nesto sto sam ja zaradio,svojom mukom i radom da mi neko drka,necu ni trazit nikome a bome necu ni dat :icon_thumright:
a ktm ne da trga nego se cudim kako se ne slome zupcanici i sve,fascinantno je koliko momenta i kompresije ima motor....i kad mi neko kaze ktm nije nesto....
--- Kraj citata ---
Ma daj, ktm je zvijer i čudo od motora... :headbang:
Drnda:
--- Citat: aeroxtuning - 17 Listopad, 2009, 17:41:17 ---imas đir,mada sam prestao davati ikome,osim najboljem prijatelju...
--- Kraj citata ---
heh morati cemo postati the best of.... ;D
inace ne divljam ja na tudjem vozilu jer znam sto bi bilo da je moj, samo je to ono da sjednem da vidim kako je to :toothy9: inace volim ktm i ima ga ovdje jedan lik, ali teski enduro i nece ga prodavati hehe, uzeo ga radi zemlje sto ima da mu je lakse sa motorom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju