Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
aeroxtuning:
nisam jos,motor stoji u garazi vec 20 dana,sad u ovu subotu vrlo vjerovatno idem u makarsku na servis,onda cu skakat :) problem je sad u tome sto je dekompresor rastelovan na pocetku dolje,dosad su ga 2 momka koji su imali ktm-e roknuli iz prve ali samo oni znaju kako i rekli su mi da kada bude nastelovan dekomp da cu ga paliti bez problema ;)
evo sada jedan video di se vidi da je aprilia ocito bolja od ktm-a :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
aeroxtuning:
--- Citat: zipst - 18 Studeni, 2009, 16:20:48 ---nego, da malo okrenemo temu...jesi se sprijateljija sa kurblom ili je jos druga u diru :toothy11:
--- Kraj citata ---
malo sam pozurio sa odg pa ovo nisam vidio :) upalio sam ga tako 2 puta i reko sam necu vise,bolje neka stoji tako,srpit cu se iako me privlaci jako,jer da sam ga tako nastavio paliti posljedice bi bile skupe ;D
zipst:
samo pomalo, di je prisa, napravi taj servis, rep kako si zamislija pa se vozi ka covik, znas kako se kaze: bolje platit kurvu, nego posli doktora :toothy12:
aeroxtuning:
--- Citat: zipst - 18 Studeni, 2009, 16:44:22 ---samo pomalo, di je prisa, napravi taj servis, rep kako si zamislija pa se vozi ka covik, znas kako se kaze: bolje platit kurvu, nego posli doktora :toothy12:
--- Kraj citata ---
hahh ;D ide pomalo skupljanje dijelova(kojih nema puno) bocne zadnje plastike,rep i najvaznije od svega mi je auspuh ali imam nekoliko opcija pa cemo vidit sta je najbolje,sve su to sitnice,nema nikakvih velikih zahvata,kad dodje spuh doci ce jos i malko veca dizna i filter i to je to,vjeruj mi,ni to mu ne treba jer je stvarno bestija od motora,ako si probao znas o cemu pricam,jer razlika je npr između 625 smc (novija linija) i 660 smc je u tome sto ovaj 625 ima elektropokretac,a svaki mehanicar bolji ce rec da je bolje da nema sto se tice performansi jer samo stvara veci otpor,znaci moj koji nema el starter je malo ali ipak zivlji,ne mogu ti to opisat ovako,ako te put nanese ovuda javi da ucinis đir :)
spyke#1:
--- Citat: aeroxtuning - 18 Studeni, 2009, 16:51:34 ---hahh ;D ide pomalo skupljanje dijelova(kojih nema puno) bocne zadnje plastike,rep i najvaznije od svega mi je auspuh ali imam nekoliko opcija pa cemo vidit sta je najbolje,sve su to sitnice,nema nikakvih velikih zahvata,kad dodje spuh doci ce jos i malko veca dizna i filter i to je to,vjeruj mi,ni to mu ne treba jer je stvarno bestija od motora,ako si probao znas o cemu pricam,jer razlika je npr između 625 smc (novija linija) i 660 smc je u tome sto ovaj 625 ima elektropokretac,a svaki mehanicar bolji ce rec da je bolje da nema sto se tice performansi jer samo stvara veci otpor,znaci moj koji nema el starter je malo ali ipak zivlji,ne mogu ti to opisat ovako,ako te put nanese ovuda javi da ucinis đir :)
--- Kraj citata ---
taj motor je bolesno đubre, tak da to mu to malo kaj bi mu alnaser maznul ne bi puno znacilo , al bolje je ovak malo je laksi :icon_thumright:
a kaj se tice auspuha mozda ti je jos najbolje dat otvorit serijski i napravit neki DB killer, posto su plavci poceli mjerit buku. jer motor ide odlicno pa ti zbog performansi ne treba, zvuk je dobar, i daleko je najeftinije... jedino ako ti je do izgleda ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju