Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
black-rox:
--- Citat: eladio - 18 Studeni, 2009, 08:00:50 ---o cemu ti,
kakva korupcija.... ? vec sam te zamolio da se kontroliras bar 5 puta...
zurim na posao, ali kad se vratim vidjet cemo o cemu se radi.. vise mi je dosta natezanja :glasses9:
--- Kraj citata ---
Ski ima pravo iznest svoje mišljenje,a ja svoje ne mjenjam držim se onoga ča san rekal Aprilia je daleko ispred ktm-a :hello:
eladio:
..ja u opce ne ulazim u argumente (iako je KTM bolji :icon_biggrin: )
..vec govorim o ovim izjavama o korupciji i sl...
..a i o tome da sam te vec zamolio za neke stvari , ti dobro znas na sta mislim :glasses9:
jos sam na poslu, ali nek se zna da stvarno vise zivaca nemam :sad3:
black-rox:
--- Citat: eladio - 18 Studeni, 2009, 15:36:06 ---..ja u opce ne ulazim u argumente (iako je KTM bolji :icon_biggrin: )
..vec govorim o ovim izjavama o korupciji i sl...
..a i o tome da sam te vec zamolio za neke stvari , ti dobro znas na sta mislim :glasses9:
jos sam na poslu, ali nek se zna da stvarno vise zivaca nemam :sad3:
--- Kraj citata ---
JBG ja imam živaca i isto sam na poslu :toothy9: i kažem ako neš napišem iza toga stojim,cijela ova fuckin država je jedna velika korupcija,mito,pa tako ju sljede i ostali ako se briše moje nek se briše i od rugih........... :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
aeroxtuning:
Zašto bi se brisali tudji kad si ti potako svadju govoreći šta je bolje,a nemaš niti jedan od navedenih motora,zamolio bih da vise ne komentiras u ovoj temi.btw.obrisani su i moji postovi a i svenovi zajedno sa tvojim :)
zipst:
nego, da malo okrenemo temu...jesi se sprijateljija sa kurblom ili je jos druga u diru :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju