Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
aeroxtuning:
--- Citat: spyke#1 - 18 Studeni, 2009, 18:30:18 ---taj motor je bolesno đubre, tak da to mu to malo kaj bi mu alnaser maznul ne bi puno znacilo , al bolje je ovak malo je laksi :icon_thumright:
a kaj se tice auspuha mozda ti je jos najbolje dat otvorit serijski i napravit neki DB killer, posto su plavci poceli mjerit buku. jer motor ide odlicno pa ti zbog performansi ne treba, zvuk je dobar, i daleko je najeftinije... jedino ako ti je do izgleda ...
--- Kraj citata ---
znam da se od serijskog spuha može dobiti isti efekat kao sa nekim aftermarketom,možda bi bila mala razlika u zvuku i performansama,ali najjeftiniji je način za dobit nešto :) samo mi je problem izgled,jer upravo radi toga bi stavio drugi top :)
spyke#1:
pa ja bi na tvom mjestu nasao neki top, akrapovic, FMF, leo, arrow....., koji mi se svidja, nekim osnovnim vanjskim mjerama, poslao upit serdarevicu, deaku, kucelju... i neko od njih ga sigurno moze vjerno prekopirati za cijenu daleko manju od one originalnog topa.
aeroxtuning:
--- Citat: spyke#1 - 18 Studeni, 2009, 22:04:59 ---pa ja bi na tvom mjestu nasao neki top, akrapovic, FMF, leo, arrow....., koji mi se svidja, nekim osnovnim vanjskim mjerama, poslao upit serdarevicu, deaku, kucelju... i neko od njih ga sigurno moze vjerno prekopirati za cijenu daleko manju od one originalnog topa.
--- Kraj citata ---
ma svidja se meni serdarevic i deak(mislim na topove)lakše mi je onda rec napravi mi 2 topa i preuredi granu da sve pase,razumijes :) mogu se cut i sa
kuceljom,briga me koja je firma samo da lijepo izgleda i bruji,a ne sumnjam ni u performanse bilo kojeg jer niti jedan nije "zacepljen" kao tvornicki :)
aeroxtuning:
Upravo odbio ponudu,moj smc + 800 eura za cbr 954,akrap,tip top stanje :) koliko god konja imala,zuja me ne privlači :)
eladio:
...bit ce tih ponuda jos :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju