Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
aeroxtuning:
Onda su svi koji su probali sve sm-ove rekli da je Ktm best buy? onda su svi bili pusiona kad je Aprilia izbacila sm sa 2 cilindra,i Ktm,husqvarna,husaberg,tm.... Alo e :) kad vidim uloženo dobiveno izmedju aprilie i Ktm,definitivno je je Ktm broj je,tj ne pravi od jučer sm-ove.... A da ti ne bi govorio ja,opet kažem odi na pH supermoto forum pa se raspitaj malo ;)
black-rox:
--- Citat: aeroxtuning - 17 Studeni, 2009, 01:42:00 ---Onda su svi koji su probali sve sm-ove rekli da je Ktm best buy? onda su svi bili pusiona kad je Aprilia izbacila sm sa 2 cilindra,i Ktm,husqvarna,husaberg,tm.... Alo e :) kad vidim uloženo dobiveno izmedju aprilie i Ktm,definitivno je je Ktm broj je,tj ne pravi od jučer sm-ove.... A da ti ne bi govorio ja,opet kažem odi na pH supermoto forum pa se raspitaj malo ;)
--- Kraj citata ---
Ja sam ti rekal jedno je hard sm drugo je soft pogledaj jedan husaberg on je isto daleko ispred ktm-a,shvati jedno nemožeš uspoređivat trkaći ktm i cestovni ono šta se vozi na ph sigurno nije ovo šta imaš ti nego totallno prerađen motor,jedno je trkaće drugo je cestovno,a u tome jedini koji se malo razlikuju su husaberg i aprilia :hello:
aeroxtuning:
Ok,razumijem sve,i to onda nije poštena usporedba ;D ali smeta mi sto kažeš da je ktm smeće.... Stvarno presmijesno
black-rox:
--- Citat: aeroxtuning - 17 Studeni, 2009, 01:52:33 ---Ok,razumijem sve,i to onda nije poštena usporedba ;D ali smeta mi sto kažeš da je ktm smeće.... Stvarno presmijesno
--- Kraj citata ---
Nisam rekal da je smeće nego da ga ne volim nije mi niš posebno,prosječan motor ko i ostali,nije neka zvjer,ali nije ni za u smeće :hello:
aeroxtuning:
ok,poštujem tvoje mišljenje i opet ću se samo nasmijati ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju