Tehnički kutak > Tuning skutera
stihl ulje za dvotaktne motore
stjepan:
ulje je meni sasvim ok nesmrdi i podmazuje odlicno....imam osobno staru tomosovu motornu pilu....vrti oko 14500-15000t okretaja.....koristim stihl ulje i s njom je ve ok vec 3 godine!!
pralas:
--- Citat: igor.sb - 08 Svibanj, 2011, 23:59:45 ---nema smisla davat za stihl 60kn, kad toliko kosta i svaka polusintetika
odakle ti to?
--- Kraj citata ---
ovo gore potpisujem,ni ja ne kupujem stihl kada za 60kn mogu kupiti silkolene scoot sport 2...
a garez na serijskom skuteru ce mu se sigurno jako nataloziti na klipu i postoji mogucnost od zacepljenja spuha jer ulje jednostavno ne moze sagoriti...
ne pricam napamet,jednom sa kolegi rastavljao cilindar na ser. skutu...tocio je samo stihl,na klipu je bilo toliko garezi da nisam mogao vjerovati isto tako mu je bio i spuh zacepljen...
Miki-speedy:
--- Citat: ivan pralas - 09 Svibanj, 2011, 15:43:57 ---ovo gore potpisujem,ni ja ne kupujem stihl kada za 60kn mogu kupiti silkolene scoot sport 2...
a garez na serijskom skuteru ce mu se sigurno jako nataloziti na klipu i postoji mogucnost od zacepljenja spuha jer ulje jednostavno ne moze sagoriti...
ne pricam napamet,jednom sa kolegi rastavljao cilindar na ser. skutu...tocio je samo stihl,na klipu je bilo toliko garezi da nisam mogao vjerovati isto tako mu je bio i spuh zacepljen...
--- Kraj citata ---
Toliko garezi ne bi sigurno bilo da je hiend,jer bas ovo sto kazem 1dcl stihl ulja za motorke nije ekvivalentno 1dcl full sintetike ili polusintetike :icon_thumright:
igor.sb:
zna se koliko ide mjesavine na koji setup, da je 2% na ulju ko med gusto, garezi sto je bilo, kao da i nije
vozio sam taj stihl na svemu najvise na serijskoj 150ki koja pola svog rada odvrtila je na okretajima di 50ki tek uvati kvacilo
tak da ono ne kuzim o cem pricate :toothy11:
speed__100:
Kod nas dole se nadje za 40 kn po litri. :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju