Tehnički kutak > Tuning skutera
stihl ulje za dvotaktne motore
Miki-speedy:
--- Citat: ivan pralas - 08 Svibanj, 2011, 15:42:58 ---iako ja to ulje ne bi koristio ispod 11 500-12 000 okretaja.jednostavno ne moze ga se spaliti jer je predvideno za oko 14 000 okretaja...
a na serijalu nikako,samo ce mu se spuh zastopati a garazi ce biti za skidanje sa spahtlom...
naravno moze posluziti i bit ce sve ok,ali stalno to tociti :nono:
--- Kraj citata ---
Benjo sjecas li se vune?
benjamin_hawk:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Svibanj, 2011, 15:57:15 ---Benjo sjecas li se vune?
--- Kraj citata ---
sjecam ccc j#bote istrula mi vuna u auspuhu ccccc i to nakon 3 mjeseca
bakija:
da, ako je jaka mješavina prije se zapali vuna u auspuhu......ja sad trenutno toćim repsol moto 2t. 60kn meni odlićno miješan 2,5-3% stim da sa 3% dimi i to dosta pa je bolje 2,5%.......mislin ima neke razlike u uljima to je sigurno ali da je neka velika sumljan vidi se po cijeni skoro svaka polusintetika je cca 60kn ovisi kako koi dućan uzme proviziju...ali mislin da je sve to tu negdi.........
igor.sb:
--- Citat: ivan pralas - 08 Svibanj, 2011, 01:13:03 ---ma daj jbt kad sam dns kosi sa fleksericom,kako i jog kaze vrti se ko ludo ako to radi ko podmazano sa stihl uljem onda je sve jasno ::)
koliko ljudi vozi haj end na stihl ulju i sve savrseno....
ja si isto kontam da pocmem lijevati stihl jer mi taj miris ne smeta cak naprotiv,ulje je jeftino a jako jako dobro
--- Kraj citata ---
nema smisla davat za stihl 60kn, kad toliko kosta i svaka polusintetika
--- Citat: ivan pralas - 08 Svibanj, 2011, 15:42:58 ---iako ja to ulje ne bi koristio ispod 11 500-12 000 okretaja.jednostavno ne moze ga se spaliti jer je predvideno za oko 14 000 okretaja...
a na serijalu nikako,samo ce mu se spuh zastopati a garazi ce biti za skidanje sa spahtlom...
naravno moze posluziti i bit ce sve ok,ali stalno to tociti :nono:
--- Kraj citata ---
odakle ti to?
Miki-speedy:
--- Citat: igor.sb - 08 Svibanj, 2011, 23:59:45 ---nema smisla davat za stihl 60kn, kad toliko kosta i svaka polusintetika
odakle ti to?
--- Kraj citata ---
Ima toga jbt,pogledaj koliko je to ulje gusce isto kao da je jacu mjesavinu napravio...pogotovo ako se sipa odvojeno
Vuna u spuhu je istrula totalno,a na izduvu na cilindru cca 2mm garezi :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju