Tehnički kutak > Tuning skutera

stihl ulje za dvotaktne motore

<< < (13/14) > >>

igor.sb:
vidio sam u bos. brodu drugacija ambalaza i naljepnica nema veze s ovim sto se kod nas prodaje  :dontknow:

pralas:

--- Citat: igor.sb - 09 Svibanj, 2011, 17:28:04 ---zna se koliko ide mjesavine na koji setup, da je 2% na ulju ko med gusto, garezi sto je bilo, kao da i nije

vozio sam taj stihl na svemu najvise na serijskoj 150ki koja pola svog rada odvrtila je na okretajima di 50ki tek uvati kvacilo

tak da ono ne kuzim o cem pricate  :toothy11:

--- Kraj citata ---
on je mjesao 2-2.5 maks,tako da nezz kod njega je bila takva situacija i to sam vidio svojim ocima jer sam rastavio cilindar ;)

JogFromYamaha:
38kn je u stihl servisu
huskvarnino je 42kn
jonsered je 50kn

speed__100:

--- Citat: igor.sb - 09 Svibanj, 2011, 18:06:58 ---vidio sam u bos. brodu drugacija ambalaza i naljepnica nema veze s ovim sto se kod nas prodaje  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Imas orginalno pakiranje po 60kn,a imas isto gdje oni kupuju na veliko u kanisterima ili u buretu i onda sipaju u tu zamjensku ambalazu,u svakom je slučaju iste boje,mirisa,gustoće...ovakva bude ta zamjenska.

Zeppelin:
na ulju piše "ulje za dvotaktne motore" ne piše da se toći samo u kosilice tako da mi nema smisla da nebi bilo dobro za skutere, ja sam ga sad malo nalio dok ne kupim nešto drugo al ne vidim ikakvu razliku u vožnji, ćak ni ne dimi više od bilo kojeg drugog ulja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju