Tehnički kutak > Tuning skutera
stihl ulje za dvotaktne motore
benjamin_hawk:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Svibanj, 2011, 12:22:26 ---Problem je sto je ulje gusto,pa kad naspete 2% ispada kao da je 3% i zato dimi...ja mislim da je tako :toothy11:
--- Kraj citata ---
ma neka dimi meni to nesmata meni je cak i gotivnije.ulje se dobro pokazalo skuter super radi samo odkad je to ulje radi mi na malo vidim obrtajima
Iwo SR Tuono:
nije to ulje nešto posebno gusto
recimo motul 800 čisti premix se mješa max 2% , a preporučuje 1,5%
http://www.spinellimotos.com/loja/images/motul_800_2t_LG.jpg
dusVu:
pa dobro su ti rekli da...kad drzi motorke, trimeere itd bit ce dobro i za tvoju serijalu ...pa neradi stihl to ulje za motorke itd bezveze da bi gubilo svojstva na 10 000 okretaja...toci i ne beri brige ;D
pralas:
iako ja to ulje ne bi koristio ispod 11 500-12 000 okretaja.jednostavno ne moze ga se spaliti jer je predvideno za oko 14 000 okretaja...
a na serijalu nikako,samo ce mu se spuh zastopati a garazi ce biti za skidanje sa spahtlom...
naravno moze posluziti i bit ce sve ok,ali stalno to tociti :nono:
benjamin_hawk:
--- Citat: ivan pralas - 08 Svibanj, 2011, 15:42:58 ---iako ja to ulje ne bi koristio ispod 11 500-12 000 okretaja.jednostavno ne moze ga se spaliti jer je predvideno za oko 14 000 okretaja...
a na serijalu nikako,samo ce mu se spuh zastopati a garazi ce biti za skidanje sa spahtlom...
naravno moze posluziti i bit ce sve ok,ali stalno to tociti :nono:
--- Kraj citata ---
ma i nisam u planu stalno tociti nego samo sad ovih par kilometara nasuo sam 4 bocice po 100ml posto cu dobit malossi ulje uskoro pa da nedajem lovu na ulje :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju