Općenito > Generalno o skuterima

Aerox konačno uštelan do gušta

<< < (2/10) > >>

MaXoVaC:
ma iso je on i sa multivarom samo ti nisi znao vozit... :drunken_smilie:

vktr:
ma to denis, svaka čast ljepo fino to ide :notworthy:

samo sam htio reć kako i meni sad sve ljepše ide kako dolazi hladnije vrjieme, kod mene se ne štela fergazer po vremenu nego vrijeme po fergazeru aaaaaaaaaaaaaaahahahaha

da ne zaboravim, nemoj ni slučajno i drugi put se sjetit pozvat na ćevable kad dođeš u špiranju :binkybaby:

marko_AeRoX:
horvat, kolega... ja mislim da bi bilo najbolje da ti roxa das meni na nekih 2 mjeseca da ga ja isprobam  :toothy12:  :icon_thumright:

robert:

--- Citat: marko_AeRoX - 13 Listopad, 2009, 21:48:32 ---horvat, kolega... ja mislim da bi bilo najbolje da ti roxa das meni na nekih 2 mjeseca da ga ja isprobam  :toothy12:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa prije ćeš dobit od njega bubreg, plućno krilo, želudac i par grama mozga neg roxa. taj spava sa ključevima od roxa u gaćama. to znam iz pouzdanih izvora :laughing7: :laughing7: :laughing7:

marko_AeRoX:

--- Citat: robert - 13 Listopad, 2009, 22:03:52 ---pa prije ćeš dobit od njega bubreg, plućno krilo, želudac i par grama mozga neg roxa. taj spava sa ključevima od roxa u gaćama. to znam iz pouzdanih izvora :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

a znam, probal sam, kaj sad ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju